Neo

Νεύρα στο Μαξίμου για τον Κακλαμάνη

Εξαιρετικά ενοχλημένοι δηλώνουν στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νικήτα Κακλαμάνη, καθώς ο αντιπρόεδρος της Βουλής όχι απλώς καταλόγισε στον σύμβουλο του πρωθυπουργού «πατάτα» αλλά έσπευσε να τον συμβουλεύσει να μην χρησιμοποιεί το επιχείρημα «δεν είμαι πολιτικός», γιατί τότε, όπως είπε, «ο λογαριασμός πηγαίνει στον πρωθυπουργό». Βεβαίως, το ότι ο Νικήτας διεκδικεί την πολιτική του αυτονομία είναι γνωστό -πολλώ δε μάλλον αφού το Μαξίμου δεν χάνει ευκαιρία να τού δείχνει ότι είναι εκτός σχεδιασμού. Όμως, αρκετοί στο πρωθυπουργικό επιτελείο (λένε ότι) έχουν χάσει την υπομονή τους -χωρίς, βεβαίως, αυτό να κάνει τον Νικήτα να… χάνει τον ύπνο του ή την συνήθειά του να λέει την άποψή του όπου δει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μην ξεχνάμε ότι ο Νικήτας είναι από τους Κωστακαραμανληκους που βάζει πλάτη αμα λαχει , να βοηθήσει τον υπό διάλυση ΣΥΡΙΖΑ να ορθοποδήσει και ο Κυριάκος δεν παίρνει χαμπάρι .
    Για σκεφτείτε ότι προώθησε και τον Γιάννη Παπαθανασιου στα ΕΛΠΕ ,( ναι αυτον τον “χαρτοπετσέτα “),
    Έχει άδικο λ κατόπιν τουτου να παραπονείται. Η κ. Γεννηματα ότι κυβέρνησης και Αξιωματική Αντιπολιτευση εχοτυν μπλέξει τα μπούτια τους .
    https://www.cnn.gr/ellada/story/186289/neos-proedros-ton-elpe-o-proin-ypoyrgos-oikonomias-giannis-papathanasioy

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.