ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της

«Παντελώς προσχηματική», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του «την καθυστερημένη συγγνώμη του κ. Πατέλη, που θεωρεί ότι όσοι νέοι επιλέγουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους είναι τεμπέληδες».

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει εδώ και δύο χρόνια με τα πεπραγμένα της την αντίληψη που έχει για τους νέους και τους επιστήμονες της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Πρώτα υποτίμησαν τα πιο μορφωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας με το φιάσκο του σκοιλ-ελικικού. Στη συνέχεια για μήνες συκοφάντησαν τη νεολαία που εργάζεται και σπουδάζει κάνοντας λόγο για «ανεύθυνους που διασπείρουν τον κορονοϊό». Μετά αποφάσισαν εν μέσω πανδημίας να πετάξουν 25.000 δεκαοχτάχρονους εκτός πανεπιστημίων για να έχουν πελατεία τα κολέγια. Και τώρα προωθούν ένα νομοσχέδιο που θα καταργεί το οκτάωρο και τους καταδικάζει να δουλεύουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, χωρίς κανέναν έλεγχο της αυθαιρεσίας».
Καταλήγοντας αναφέρει: «Δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της σημερινής Κυβέρνησης για την συμπεριφορά της προς τους νέους Έλληνες χρειάζεται Επιτιδευση και απόδειξη .
    Παρεπιπτόντως χρειάζεται επίσης, να μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας πως με τις καταλήψεις των σχολίων από ελάχιστους γίνεται πραγματοποιήσιμη η μόρφωσης των πολλών στα σχολεία μας . Ή , οι διακινήσεις των πεζών πολιτών όταν γίνονται οι καταλήψεις των δρόμων της Αθήνας από μερικους κομματικούς του εγκάθετους , σε ανούσια ή επιμέρους για ειδικα συμφέροντα οι καταστροφές καταστημάτων και περιουσιών από διαδηλώσεις.
    Να μας πουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ πως αποφεύγεται η μετάδοσης του.CΟVID -19 , από τα παράνομα πάρτυ και συγκεντρώσεις στις πλατείες .
    Αν ο ίδιος ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης έχει “επιστρατςυσει την πανδημία “ του κορωνοιού για σύμμαχο του στην πολιτική του όπως έκανε με τους ακροδεξιούς φασιστες του Πάνου Καμένου …., κα μας την φούρνισε σαν θεωρεία του ,
    οι νέοι , ο μεγαλύτερος αριθμός των νέων δεν συμφωνεί με αυτό ..
    ΟΥτε και με την στέρηση του δικαιώματος των νέων που έχουν μεταναστεύσει για σπουδές ή εργασία να αποφασίζουν ποιός προτιμούν να τους κυβερνάει μέσω επιστολικής ψήφου στις εκλογές .
    Χωρίς τα εμπόδια που τους παραβάλλει προκειμένου να εκφραστούν εκλογικα .
    Αν και ότι κάνει αντιδημοκρατικά η Κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη ,όταν αποδεικνύεται στην πράξη βεβαίως και χρειάζεται επιδιόρθωση .
    ΓΙαγτο είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εδώ να μας σώσει από τον διπολισμό και τον διχασμό
    Στο κίνημα αυτό που συγκροτείται από τα κάτω προς τα πανω , αφού εκτός του υγειούς ΠΑΣΟΚ εμπεριέχει ,και άλλες πολλές κινήσεις και κινήματα ενεργών πολιτών νέων και παλιών δοκιμασμένων στην κατάκτηση της δημοκρατίας μας , οι νέοι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ .

  2. Λίλιθ 9:07 10/05/2021

    Εξαιρούνται των κολλεγίων…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.