Neo

Δεν δίστασε να κριτικάρει την Πρόεδρο ο Φίλης

Ακόμη κι όταν ο εκάστοτε αρχηγός του κράτους προβαίνει σε λάθη ή ολισθήματα, το πολιτικό σύστημα είναι συνήθως πολύ φειδωλό σε επικρίσεις, με δεδομένο ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο ανώτατος θεσμός και συμβολίζει την ενότητα του έθνους. Ως εκ τούτων, έχει ιδιαίτερη σημασία η απόφαση του Νίκου Φίλη να «σπάσει το ρόδι» και να αποτελέσει το πρώτο πολιτικό στέλεχος που άσκησε κριτική στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή πρόσφερε, αλλά και διότι… άργησε να αποσύρει, την αιγίδα της στο περίφημο συνέδριο γονιμότητας, που εν τέλει ακυρώθηκε. «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε ακόμα μια φορά μειωμένα αντανακλαστικά. Γυναίκα η ίδια, εξαίρετη νομικός, με το θεσμικό ρόλο που έχει να ενώνει τους Έλληνες, χρειάστηκε δυο μέρες γενικευμένης κατακραυγής στα social media για να αντιληφθεί ότι πρέπει να αποσύρει το όνομά της από ένα συνέδριο, όπου για θέματα μητρότητας θα μιλούσαν… μέλη της Ιεραρχίας! Αρκεί αυτό για να αντιληφθεί ο καθένας ότι κάτι πάει στραβά, δεν χρειάζεται να είναι έμπειρος πολιτικός. Εξάλλου δεν ήταν καν πολιτικοί αυτές που μίλησαν πρώτες -και μπράβο τους. Έχουν την βαθύτατη εκτίμησή μου», είπε με νόημα ο Νίκος Φίλης, μην θεωρώντας προφανώς ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπεράνω κριτικής.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 15:44 15/06/2021

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠτΔ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΙΛΗΣ !!!

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ) ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ?

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?–ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ?

    ΠΕΤΑΤΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΕΤΣΙ?

  2. οκ 10:57 15/06/2021

    προφανώς ο Φίλης προτιμάει τον Πάκη τον Φαυλόπουλο, τον νέρωνα των αθηνών, τον πολιτικό που διόριζε πιο γρήγορα από τη σκιά του…

  3. Νίκο Φίλη το Μπριζολάδικο «Τέλης» στην Πλατεία Κουμουνδούρου άλλαξε διεύθυνση. Πήγαινε να δοκιμάσεις την ποιότητα στις μπριζόλες να δείς αν είναι η ίδια καλή ποιότητα με την προηγούμενη διεύθυνση. Μπουχέσα, γουρούνι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.