ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την δήλωσή του

Δήλωση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Α. Παπανδρέου

Η απόφαση των Υπουργών Οικονομίας του G7 για μια ελάχιστη φορολόγηση των πολυεθνικών επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την καταπολέμηση της φοροαποφυγής, αποτελεί ιστορικό πρώτο βήμα για τη διασφάλιση μιας μεγαλύτερης φορολογικής δικαιοσύνης.

Αποδεικνύει ότι, προοδευτικές ιδέες για τις οποίες οι δημοκράτες, σοσιαλιστές και πράσινοι έχουμε πολεμήσει, είναι εφικτές με στόχο τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης. Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα μέχρι την εξειδίκευση και την υλοποίηση της απόφασης αυτής.

Όμως αποδεικνύεται ότι, έστω και κάτω από την πίεση των καιρών για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, αν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορούμε να κάνουμε τις αναγκαίες σοβαρές μεταρρυθμίσεις προς όφελος του κοινού καλού και σε παγκόσμιο επίπεδο.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όταν οι αγώνες για την πρόοδο δίνονται χωρίς ανταλλάγματα για προσωπικό όφελος από πολιτικούς και πολίτες σε κάθε κοινωνία στον κόσμο και στην Ελλάδα μας , τότε ονομάζονται καθαρά Σοσιαλιστικοι , Δίκαιοι Αγώνες.που προωθούν και τελειοποιούν την Δημοκρατία .
    Τα βρίσκει δε οποίος ενδιαφέρεται στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και σε παγκόσμια κλίμακα στην Σοσιαλιστική Διεθνή!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.