ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Ήρθε ο Γκάνεα, έφυγε ο Ντουάρτε

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) περιελάμβανε και το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/6) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που συνεχίζουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου. 

Ο Άκης Μάντζιος έχει από σήμερα στις προπονήσεις και τον Κρίστιαν Γκάνεα, με τον Ρουμάνο αμυντικό να ενσωματώνεται με μερικές ημέρες καθυστέρηση μιας και είχε άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ρουμανίας. Αντίθετα, στις σημερινές προπονήσεις δεν συμμετείχε ο Λέριν Ντουάρτε, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Μάλιστα, ο Ολλανδός μέσος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, ώστε να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εν τω μεταξύ, στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου βρίσκονται από σήμερα και πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 του Άρη για να συμμετάσχουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Πρόκειται για τους Δημοσθένη Μακρή (τερματοφύλακας), Κυριάκο Ασλανίδη (κεντρικός αμυντικός), Στέφανο Βασιλόπουλο (κεντρικός αμυντικός) και Γιώργο Κριμιτζά (μέσος). Ο πέμπτος είναι ο Χρήστος Μαρμαρίδης που, ωστόσο, είχε από την περασμένη σεζόν πάρει... μυρωδιά από την πρώτη ομάδα.

Οι Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ, από την πλευρά τους, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.