LIFESTYLE

Μεταφέρθηκε στα επείγοντα με το ΕΚΑΒ

Λευτέρης Πανταζής: Τραυματίστηκε σοβαρά σε εστιατόριο

Ατύχημα είχε προχθες το βράδυ ο Λευτέρης Πανταζής σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

Ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής έτρωγε σε σούσι μπαρ στη Γλυφάδα, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Τελικά, ο Πανταζής μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες και αναρρώνει στο σπίτι του.

Τι συνέβη στον Λευτέρη Πανταζή

Ο ίδιος μίλησε για την περιπέτειά του στο gossip-tv.gr και περιέγραψε το ατύχημα την ώρα που έτρωγε με φίλους του, όταν πήγε να σηκώσει το τηλέφωνό του, γλίστρησε η καρέκλα του και έπεσε πίσω και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του που άνοιξε και άρχισε να τρέχει αίμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ράμματα, του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή, ενώ στη συνέχεια οι γιατροί τον άφησαν να φύγει με την υποχρέωση να μείνει δέκα μέρες μέσα στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει και να βγάλει τα ράμματα.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος εξηγεί παρακάτω, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για τον ίδιο, καθώς ήταν τυχερός που η καρέκλα του βρήκε κόντρα σε άλλη καρέκλα και δεν χτύπησε στο πάτωμα, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα τραυματιζόταν πολύ περισσότερο.

Είπε ο Λευτέρης Πανταζής:

"Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα".

"Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι. Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.