ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Τεράστια η πίεση και οι προσδοκίες, ξέρω ότι πρέπει να κερδίσω»

Ετοιμος για την δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην ιστοσελίδα της Ρουμανίας prosport. «Ξεκινάμε την προετοιμασία, δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και μετά δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Επιστρέφουμε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα του Conference League. Έχουμε μια καλή ομάδα, φυσικά υπάρχουν 2-3 ακόμη ανάγκες εκεί, για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι προπονητής που εργάζεται και ζητά συγκεκριμένους παίκτες. Δούλευα πάντα με την ομάδα σκάουτινγκ του συλλόγου ή τον αθλητικό διευθυντή. Εξέφρασα την άποψή μου για την ομάδα των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, και ο σύλλογος μου προτείνει. Δεν είμαι εγώ εκείνος που ζητώ ονόματα παικτών», είπε ο Λουτσέσκου.

«Είμαι προπονητής που έχει κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμάς. Θα είναι μια τεράστια πίεση, γιατί όλοι θα περιμένουν να επιτύχουμε αμέσως αυτό που κάναμε στο δεύτερο έτος εργασίας. Το γνωρίζω αυτό και το γεγονός ότι πρέπει να κερδίσω. Εάν δεν κερδίσω, υπάρχουν άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν», εξήγησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας του Μιρτσέα από τον Ανχελ Ιορντανέσκου, επειδή πρότεινε έναν αλλοδαπό προπονητή στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι, σε μια καθαρή κοινωνία, ο Μιρτσέα Λούσεσκου πρέπει να αντικρούεται με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές επιθέσεις: «Ο πατέρας μου εξέφρασε τη δική του γνώμη, την υποστήριξε, και τίποτα περισσότερο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα στη γνώμη, η οποία μπορεί να ληφθεί υπόψη ή όχι. Νομίζω ότι είναι λάθος κάποιος να επιτίθεται στο άτομο. Το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της κοινωνίας. Είναι τα πράγματα διαφορετικά στην πολιτική; Έτσι είμαστε, θέλουμε πραγματικά να αντιδράμε αμέσως επιτιθέμενοι σε ανθρώπους που διατυπώνουν τις απόψεις τους, αυτό συμβαίνει. Υπάρχουν παντού διαμάχες, είναι χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.