Neo

Ο Λαζάρου... κακοκάρδισε τον Μητσοτάκη

Μπορεί ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου να συμπαθεί πολύ τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και να τον έχει περιποιηθεί πολλές φορές στο «Βαρούλκο» και αλλού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως συμφωνούν σε όλα. Μάλιστα, ο Λαζάρου δεν δίστασε να... κακοκαρδίσει τον πρωθυπουργό σε σχέση με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Μερικές μόλις ημέρες μετά την αναφορά με νόημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε έναν ιδιοκτήτη καταστήματος να δεχθεί μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί του», ο Λαζάρου τίναξε στον αέρα τη σχετική επιχειρηματολογία: «Δεν θα αστυνομεύσω εγώ τον εμβολιασμό ούτε μπορώ να μπω στην λογική να συγκρουστώ με άλλες κοινωνικές ομάδες. Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει για τους λόγους που οφείλουμε να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αστυνόμευση και νομίζω δεν έχω το δικαίωμα νομίζω συνταγματικά, να απαγορεύσω την είσοδο σε κάποιον στο μαγαζί μου», είπε ο διακεκριμένος σεφ. Μάλιστα, ο ίδιος διαφώνησε και με την άποψη Γεωργιάδη περί απολύσεων των ανεμβολίαστων εργαζομένων: «Αν έχω κάποιον αρνητή να κάνει το εμβόλιο από τους εργαζόμενους μου, θα πρέπει να τον πείσω να αλλάξει σκέψη, θα το παλέψω», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να προβεί σε απολύσεις. «Έχω συνεργάτες πολλά χρόνια, ακόμη και δανείστηκα για να διατηρήσω θέσεις εργασίας. Οφείλουν νομίζω όχι απέναντι σε μένα, αλλά απέναντι στους συναδέλφους τους, να σκεφτούν ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο», πρόσθεσε, για να καταλήξει ως εξής: «Ήμασταν έναν χρόνο άνεργοι», τονίζει ο κ. Λαζάρου, «τι θα πω σε έναν εργαζόμενο που φοβάται να κάνει το εμβόλιο; Πρέπει να βρω έναν τρόπο να τον πείσω, είτε εγώ είτε η Πολιτεία».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η γελοία Ελληνική πραγματικότητα που δίνει χώρο σε μοντέλα, νικητές τηλεπαιχνιδιών παρουσιάστριες της τηλεόρασης και σε μάγειρες που τα έχουν οικονομήσει χοντρά δεν μας λέει τίποτα. Μπροστά στην Δημόσια Υγεία των Ελλήνων πολιτών, ο κόσμος τις δηλώσεις και τις σκέψεις του Λαζάρου και του κάθε Λαζάρου, τις έχει κυριολεκτικά χεσμένες.

  2. FEMA 14:28 11/06/2021

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΦΟ ΕΤΣΙ?
    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ– ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ–ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ –ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ !!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ !!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚ….ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ–ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ –ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ !!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Α(χ)ΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΣΩΜΕΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ !!
    ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!
    ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΖΑΡΟΥ !!
    ΤΟ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!
    28 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ !!-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΠΡΟΣ ΟΚ

  3. οκ 12:50 11/06/2021

    Λαζάρου είσαι ούφο τελικά – η πολιτεία λέει οφείλει να μας πείσει για το εμβολιασμό …

    εσύ Λαζάρου δεν έχεις μυαλό ; τι άλλο να κάνει πια η πολιτεία; έχουν περάσει 6 μήνες κι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν εμβολιαστεί με ασφάλεια.

    εσύ τάχα τώρα πουλάς ….φιλολαικότητα αλλά σύντομα θ αναγκαστείς να βάλεις την ουρά στα σκέλια όταν κανείς εμβολιασμένος δεν θα πατάει το πόδι του στα εστιατόριά σου….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.