ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανήκει από το 2017 στη Σεντ Ετιέν

Ο Παναθηναϊκός «τσεκάρει» Κατράνη για άμυνα

Μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν κι άλλο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους, με παίκτες που θα μπορέσουν να «κουμπώσουν» στα αγωνιστικά «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το «τριφύλλι» παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (και) την περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος ανήκει από το 2017 στη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν υπολογίζεται απ’ τη γαλλική ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από δύο δανεισμούς σε Μουσκρόν και Ατρόμητο, ο 23χρονος αριστερός φουλ μπακ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην τουρκική Superlig, ως δανεικός στη νεοφώτιστη Χατάισπορ (τερμάτισε στην 6η θέση), καταγράφοντας 24 συμμετοχές κι απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας.

Οι Τούρκοι έχουν δικαίωμα έως τις 25 Ιουνίου (ήτοι έως την προσεχή Παρασκευή) να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που είχε μπει στη συμφωνία του περασμένου Αυγούστου με τη Σεντ Ετιέν. Οι πληροφορίες εντούτοις, αναφέρουν πως η Χατάισπορ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν και ο Κατράνης θα επιστρέψει στη Σεντ Ετιέν.

Οι Γάλλοι απ’ την πλευρά τους έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πως προτίθενται να αποδεσμεύσουν τον Κατράνη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, διατηρώντας μόνο ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης (25%-30%) απ’ την επόμενη ομάδα του, όποια κι αν είναι αυτή.

Ήδη ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για τον 23χρονο μπακ, ο οποίος εξετάζεται απ’ τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του, ως μία καλή επιλογή χαμηλού κόστους, που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Όλα αυτά βεβαίως, είναι σε άμεση συνάρτηση (και) με το μέλλον του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον Παναθηναϊκό για το οποίο θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες ο Σέρβος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.