Neo

«Ομοβροντία» από την Κουμουνδούρου υπέρ του Astra Zeneca!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλλει με ομαδικά πυρά κατά της κυβέρνησης για το αλαλούμ με το Astra Zeneca, αλλά το τελευταίο που θέλει να κατηγορηθεί η Κουμουνδούρου είναι ότι υπονομεύει την εμβολιαστική εκστρατεία. Έτσι, πέραν των πυρών προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως είναι η κυβέρνησή του που… τροφοδοτεί με το «αλαλούμ» το αντιεμβολιαστικό κίνημα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέπεμψε και ένα μήνυμα προσήλωσης στην εμβολιαστική διαδικασία ακόμη και για όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του σκευάσματος της Οξφόρδης και τώρα… το σκέφτονται διπλά για το αν θα πρέπει να πάνε για τη δεύτερη δόση. «Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν κάνει την πρώτη δόση astra zeneca. Θα κάνω και την δεύτερη. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες πρώτα από όλα για την διάλυση της εμπιστοσύνης απέναντι στην επιστήμη και τους επιστήμονες. Να είναι ξεκάθαρο ότι αν υπάρχει σήμερα κάποιος που με τις πράξεις του τροφοδοτεί τους αρνητές αυτός είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προς… αποφυγήν παρεξηγήσεων. Επίσης, τη διαβεβαίωση πως, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θα κάνει τη δεύτερη δόση του ίδιου εμβολίου παρέσχε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο στενότατος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Ανδριόπουλος, που έγραψε τα εξής:
«Είμαι από αυτούς που όταν άνοιξαν την πλατφόρμα για τους κάτω των 40 αποκλειστικά με AstraZeneca, διότι δεν το έκαναν οι ηλικιωμένοι και υπήρχε απόθεμα όπως είχε πει ο κ. Θεμιστοκλέους, έτρεξαν και έκαναν την πρώτη δόση. Παρά το γεγονός ότι ο καρδιολόγος μου με είχε αποτρέψει και είχε κάνει αίτημα στην Επιτροπή – μάταια περίμενα ένα μήνα – να ενταχθώ στις ευπαθείς ομάδες και να κάνω εμβόλιο mRNA λόγω καρδιολογικού προβλήματος.
Είμαι επίσης από αυτούς που παρά το απίστευτο μπάχαλο και το φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca, θα κάνουν κανονικά και τη δεύτερη δόση σε ένα μήνα.
Είμαι όμως και από αυτούς που δεν δέχονται να ξανακούσουν ούτε για αστείο, ότι κάποιος άλλος πλην της κυβέρνησης καλλιεργεί συστηματικά το αντιεμβολιαστικό κίνημα και σπέρνει πανικό και αμφιβολίες στους πολίτες, υποσκάπτοντας το μείζον εγχείρημα του εμβολιασμού. Ούτε ότι οι πολίτες ή οι νέοι είναι ανεύθυνοι, αφού οι μόνοι ανεύθυνοι είναι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς τους.
Ρεζουμέ: Ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο ξεστόκαρε το AstraZeneca στους νέους επειδή δεν το έκαναν οι μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά τώρα μας δουλεύει και από πάνω, ζητώντας τελικά, δύο μήνες μετά, να το κάνουν μόνο όσοι είναι άνω των 60. Και σε όσους νέους έχουμε μπροστά μας σε εκκρεμότητα τη δεύτερη δόση, μας λέει επί της ουσίας «το κρίμα στο λαιμό σας. Είναι επιεικώς επικίνδυνοι».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.