ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε μάρτυρας

Πετράλωνα: Σοκάρει η καταγγελία καθαρίστριας για βιασμό: «Ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη»

Σοκάρει η καταγγελία μιας καθαρίστριας πολυκατοικίας ότι ένας άνδρας τη βίασε και τη χτύπησε, εγκλωβίζοντάς την στο διαμέρισμά του επί ώρες.

Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα όταν αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από το διαμέρισμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ανέφερε πως την ώρα που αυτή καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο σπίτι, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Όπως είπε ο άνδρας, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα». Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά». Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.