ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αραούχο: «Μου το είχαν πει ότι η επόμενη φορά θα ήταν για πάντα»

Ο Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει για μία τέταρτη θητεία στην ΑΕΚ, όμως γνώριζε εκ των προτέρων ότι, όταν αυτό θα συνέβαινε, θα ήταν για πάντα! Αυτό υποστήριξε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε και την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Λας Πάλμας.

"Μου το είχαν πει οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω, θα είναι και η τελευταία, θα μείνω εδώ για πάντα. Και να που τήρησαν το λόγο τους" είπε ο Αργεντινός επιθετικός μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube.

"Ακόμα και όταν δεν ήμουν εδώ, ένιωθα το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ, υπάρχει μία αμοιβαία σχέση η οποία είναι θαυμάσια, είναι εξαιρετική. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα" δήλωσε ο Αραούχο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βαθμό ετοιμότητάς του, αλλά και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο της Ένωσης.

"Είμαι έτοιμος γιατί κατά τη διάρκεια των διακοπών μου δεν σταμάτησα να κάνω προπονήσεις, παρότι έχω κάνει προετοιμασία μόνο μία εβδομάδα με τη Λας Πάλμας. Όταν μου ζητήσει ο προπονητής να βοηθήσω είναι πανέτοιμος.

Μόλις έφτασα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρυσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το περιγράψεις, είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Θέλω να φανταστώ πως θα είναι να παίζεις μέσα σε αυτό το γήπεδο. Θα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους και ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να βρεθούμε εκεί με την ομάδα και να τα δώσουμε όλα".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.