ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή

Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου για την υπόθεση του Ν. Παππά

Πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η κλήρωση μεταξύ των μελών του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, για την ανάδειξη πέντε τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών του Δικαστικού Συμβουλίου, καθώς και του ασκούντος καθήκοντα εισαγγελέα και του αναπληρωτή του, που - μετά την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για την άσκηση ποινικής δίωξης - θα εξετάσουν την ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινης πράξης κατά την άσκηση των καθηκόντων του σχετικά με την διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Από τον κατάλογο του Αρείου Πάγου, ως τακτικά μέλη κληρώθηκαν οι αεροπαγίτες: Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη, Μαριάνθη Παγουτέλη και Μαρία Μουλιανιτάκη και ως αναπληρωματικά τους μέλη οι: Όλγα Σχετάκη Μπονάτου και 'Αννα Φωτοπούλου-Ιωάννου.

Από τον κατάλογο του ΣτΕ, ως τακτικά μέλη κληρώθηκαν οι σύμβουλοι: Νικόλαος Σκαρβέλης, Κωνσταντίνα Φιλοπούλου και ως αναπληρωματικό τους μέλος η Αναστασία-Μαρία Παπαδημητρίου.

Ασκούσα καθήκοντα εισαγγελέως κληρώθηκε η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ελένη Μετσοβίτου και ως αναπληρωματικός ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας.

Η σύνθεση του Δικαστικού Συμβουλίου θα αποσταλεί από τη Βουλή στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mας έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και τα Τρόλς τους εδώ, σαν τους FEMA /ΨΕΜΑ και ο η(Ληλιθ)ιος ότι αθωώθηκε ο Νίκος Παππάς από την Βουλή που τον δίκασε για μονάχα πλημμέλημα και ότι οι αντίπαλοι των πολιτικών εγκληματικών ενεργειών των μελλων του ΣΥΡΙΖΑ θα εισπράξουν τα ΑΡΧΙΔ@@@ του Καράμπελα .
    Από ότι βλέπω τώρα που κληρωθηκαν τα μέλη του ειδικού δικαστηρίου και είναι τα περισσότερα γυναίκες ο φόβος για καταδίκη του Ν. Παππά δεν εμπεριέχει τα……. του Καράμπελα αλλά και το Μ@@@@ Της Χαιδως .
    Θέμα εξέτασης και σχολιασμού από τους Ερμαφροδιτους της στήλης !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.