ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε αναποδογυρισμένη η βάρκα τους

Κρήτη: Αγωνία για ζευγάρι τουριστών που εξαφανίστηκε στη θάλασσα

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες του λιμενικού σώματος για να βρεθούν δύο άτομα που αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή Καλών Λιμένων του Ηρακλείου, μετά τον εντοπισμό της βάρκας που επέβαιναν χωρίς την παρουσία τους, ανοιχτά της ακτής.

Όπως αναφέρει το Flashnews, το ζευγάρι είχε νοικιάσει μια βάρκα και βγήκαν στα ανοιχτά στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή. Παρόλα αυτά και λόγω της έντασης των ανέμων που πνέουν στην περιοχή (6-7 μποφόρ) η βάρκα τους αναποδογύρισε με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα και μία αλλοδαπή, οι οποίοι βρίσκονταν εντός της βάρκας, ανοιχτού τύπου πέντε μέτρων και κάτω από άγνωστες συνθήκες η βάρκα ανατράπηκε και το ζευγάρι αγνοείται.

Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος σκάφη του λιμενικού σώματος, ένα όχημα του λιμενικού το οποίο κινείται κατά μήκος των ακτών της ευρύτερης περιοχής αλλά και ιδιώτες οι οποίοι ελέγχουν αν βγει κάποιο άτομο από τη θάλασσα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή Νότια του Ηρακλείου είναι δυσμενείς με πολύ ισχυρό άνεμο και έντονο κυματισμό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.