ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμπάνια με την υπογραφή του Κινήματος Αλλαγής…

Μόνη λύση, ο μαζικός εμβολιασμός

Ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επιρρίπτει το Κίνημα Αλλαγής, αποδίδοντάς τους ότι καλλιέργησαν τον εφησυχασμό με την πανδημία ακόμα παρούσα, με αποτέλεσμα σήμερα να ‘τρέχουν’ πίσω από τα κρούσματα.

Για ‘τεράστιο έλλειμμα έγκυρης προετοιμασίας και πρόληψης’ μίλησε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, παρατηρώντας ότι «ουσιαστικά σερνόμαστε πίσω από την πανδημία αντί να βρισκόμαστε μπροστά της, προβλέποντας και λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα». Αναφερόμενος ειδικά στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των υγειονομικών, θύμισε με νόημα ότι το Κίνημα Αλλαγής μίλησε πρώτο για αυτό από τον περασμένο Μάιο, με την κυβέρνηση τότε να παραπέμπει στον Σεπτέμβριο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, ο κ.Χριστοδουλάκης υποστήριξε ότι το ζήτημα δεν είναι να ανακοινώνουμε νέα μέτρα κάθε εβδομάδα, αλλά να είμαστε σε θέση ως Πολιτεία να ελέγχουμε την εφαρμογή των μέτρων αυτών. Ο ίδιος επέμεινε στην πάγια άποψη του Κινήματος Αλλαγής, όπως έχει εκφραστεί εξ αρχής, ότι «ο μόνος τρόπος για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την υγειονομική κρίση, είναι ο μαζικός εμβολιασμός. Και αυτό χρειάζεται ενιαία και όχι αντιφατικά μηνύματα από το σύνολο του πολιτικού συστήματος».

Υπέρ της συνεννόησης των πολιτικών κομμάτων μεταξύ τους για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της σε όλα τα επίπεδα, έχει εδώ και καιρό ταχθεί και η Φώφη Γεννηματά, περνώντας μάλιστα και στην πράξη. Ειδικότερα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προανήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα την έναρξη καμπάνιας υπέρ του εμβολιασμού από την πλευρά του κόμματός της , συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάγκη των πολιτών για συλλογική δράση, πέραν και πάνω από τα κόμματα. «Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, σημειώνοντας ότι η καμπάνια του κόμματος θα έχει και φυσική παρουσία σε πολυσύχναστα μέρη, όπου θα γίνεται ενημέρωση για τα οφέλη του εμβολιασμού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.