ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγέλλει τον πρωθυπουργό

Ν. Φίλης: Αθλιότητες Μητσοτάκη τα περί «υγειονομικού σαμποτάζ»

Με δήλωση του ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης, καταγγέλλει τον πρωθυπουργό, που έκανε λόγο για υγειονομικό σαμποτάζ του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολιασμών.

Ολόκληρη η δήλωση του έχει ως εξής:

Η σημερινή αθλιότητα Μητσοτάκη να προσάψει «υγειονομικό σαμποτάζ» στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας και πολιτικής μισαλλοδοξίας. Δείχνει το πραγματικό πρόσωπο ενός πολιτικού που διχάζει, αντίθετα από ό,τι έχει ανάγκη η χώρα αυτή την περίοδο. Δείχνει ακόμα ότι η ανήθικη απόπειρα εξαγοράς των νέων, οι απειλές, τα προνόμια και οι διακρίσεις σε βάρος των πολιτών, είναι καλά μελετημένες κινήσεις που αποσκοπούν στην κοινωνική πόλωση και στην απονομιμοποίηση πολιτικών δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε θέσει ως στόχο να εμβολιαστεί πλήρως μέχρι τον Ιούνιο το 70% των πολιτών. Είμαστε στο 43%. Απέτυχε λοιπόν, αν και είχε την αμέριστη υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Απέτυχε γιατί δεν κατόρθωσε να πείσει, να εμπνεύσει και να ενώσει. Κάτι στο οποίο εξάλλου, ποτέ δεν διακρινόταν η Δεξιά. Σήμερα, αντί να απολογείται έχει το θράσος να επιρρίπτει την ευθύνη στην αντιπολίτευση και να προσδίδει στον εμβολισμό διαστάσεις πιστοποιητικού κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων. Τακτικές χαρακτηριστικές του τρόπου σκέψης του αλλά και αναβίωσης ενός διαρκούς εμφυλιοπολεμικού κλίματος διαχωρισμού των πολιτών, εκ μέρους μιας ριζοσπαστικής Δεξιάς που κάθε μέρα μετατρέπει την Ελλάδα όλο και περισσότερο σε Ουγγαρία του Νότου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.