ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Ξενοδοχείο κατηγορήθηκε για διακρίσεις εναντίον αλλοδαπών

Ξενοδοχείο στο κέντρο του Τόκιο έκανε διαχωρισμό στα ασανσέρ του σε χρήση «μόνο για Ιάπωνες» και «μόνο για αλλοδαπούς», σε μια προσπάθεια να εντείνει τα μέτρα κατά του κορονοϊού πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά τα κατήργησε μετά από την έντονη κριτική που δέχθηκε.

Το Akasaka Excel Hotel Tokyu «δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει διακρίσεις εναντίον των αλλοδαπών και οι επισημάνσεις προορίζονταν μόνο για να διαχωρίσουν τη ροή των κινήσεων των επισκεπτών που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ζητούμε συγγνώμη που προκάλεσε παρεξήγηση αυτή μας η κίνηση», ανέφερε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο αντιμετώπισε πλήθος κριτικών στο διαδίκτυο, κατηγορούμενο ότι έκανε διακρίσεις εναντίον αλλοδαπών, αφού χρησιμοποίησε ειδοποιήσεις για το διαχωρισμό της χρήσης των τεσσάρων ανελκυστήρων του (δύο αποκλειστικά για Ιάπωνες και άλλα δύο για αλλοδαπούς).

Το μέτρο βασίστηκε σε κατευθυντήριες γραμμές που παρείχε η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων για την αποτροπή της εξάπλωσης της COVID-19, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.