AUTO - MOTO

Προώθηση του οράματός τους

Η Bentley και η ποτοποιία Macallan της Σκωτίας θα συνεργαστούν για την αειφορία

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley και ο παραδοσιακός οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, Macallan, ανακοίνωσαν μια συνεργασία η οποία θα βασιστεί στην πλούσια κληρονομιά των δύο brands. Με αφετηρία τις κοινές αξίες της αριστείας, της δεξιοτεχνίας, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, οι δύο μάρκες προχωρούν στην ανάπτυξη ιδιαίτερων συνεργασιών και την από κοινού προώθηση του οράματός τους για την αειφορία.

Η παγκόσμια συνεργασία των δύο φημισμένων βρετανικών brands, παρουσιάστηκε στο The Macallan Estate στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid.

Η Macallan ιδρύθηκε από τον Alexander Reid σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey, στη βορειοανατολική Σκωτία, το 1824. Η περιοχή φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ουίσκι της. Στόχος της εταιρείας είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030, πριν από τους ευρύτερους στόχους της βιομηχανίας ουίσκι, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής. Η εταιρεία θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα στόλο πλήρως ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων στο The Macallan Estate, ήδη από το 2025.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.