ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν πλέον σε πολύ σταθερή βάση

Ο Παναθηναϊκός κοντά σε συμφωνία με την Γκρόνινγκεν για τον δανεισμό του Λούντκβιστ με οψιόν αγοράς

Στην απόκτηση του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ έχουν αφοσιωθεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τις συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ να έχουν επικεντρωθεί στον δανεισμό του 24χρονου Σουηδού μέσου με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 (κι όχι στην απευθείας αγορά του).

Οι διοικούντες τον ολλανδικό σύλλογο ζητούν να μπει «υποχρεωτική» οψιόν αγοράς αντί ενός ποσού κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να μειώσουν λίγο το ποσό, στις 700.000 με 800.000 ευρώ.

Η ουσία, πάντως, είναι πως οι διαπραγματεύσεις προχωρούν πλέον σε πολύ σταθερή βάση και τα δύο κλαμπ δεν είναι πια μακριά απ' το τελικό "deal", σε μία μεταγραφή που μπορεί να «αποκαλύφθηκε» το τελευταίο 24ωρο, αλλά «δουλεύεται» αθόρυβα εδώ και πολύ καιρό. Και η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως η μεταγραφή θα φτάσει σύντομα στο τέλος της (κι ο παίκτης θέλει πολύ να «μετακομίσει» στην Ελλάδα), αν και το επόμενο διήμερο θα είναι καθοριστικό όσον αφορά τις επαφές των δύο πλευρών, προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό δεν έχουν... παρατήσει την υπόθεση του Βραζιλιάνου Ματέους Βιτάλ της Κορίνθιανς, ο οποίος μπορεί να παίξει, εκτός από τη θέση του επιτελικού χαφ, και στα άκρα της επίθεσης (και δη αριστερά), όπου το «τριφύλλι» επίσης ψάχνει παίκτη στην αγορά. Στη Βραζιλία υπήρξαν αναφορές το Σάββατο (21/08) πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του Βιτάλ και πλέον μένει το τελικό «πράσινο φως» απ' τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να προχωρήσει το θέμα.

Είναι πολύ πιθανό πλέον να γίνουν και οι δύο μεταγραφές για τον άξονα της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι έχουν αποχωρήσει ήδη απ' το περσινό ρόστερ οι Νιας, Σανκαρέ, δεν υπολογίζεται ο Αγιούμπ και ο Μπουζούκης δεν δείχνει να είναι στην πρώτη γραμμή των πλάνων του τεχνικού τιμ. Κι εκτός από τον Λούντκβιστ -ο οποίος «υπολογίζεται» κυρίως για το «8»- οι «πράσινοι» θέλουν ακόμη έναν παίκτη για να καλύψουν το «10», ενόψει μιας άκρως απαιτητικής και δύσκολης σεζόν.

Στις αποχωρήσεις, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες για τους Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ (κυρίως για δανεισμό στην Πορτογαλία ή την Κύπρο) και Καμπετσή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα υπάρξει κίνηση τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού «παραθύρου», μόνο αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Μακέντα ή Καρλίτος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.