ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Σήμερα Παρασκευή πληρώνονται οι μη-μισθωτοί από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων, είναι πότε τα χρήματα εμφανίζονται στα ΑΤΜ των τραπεζών, ώστε να μπορούν να κάνουν ανάληψη με την κάρτα τους.

Η απάντηση είναι ότι τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδινές ώρες (συνήθως από 18:00 έως 21:00 ανάλογα με την τράπεζα).

Επομένως αν η ημέρα πληρωμής είναι Δευτέρα τότε τα χρήματα των συντάξεων εμφανίζονται διαθέσιμα στα ΑΤΜ από την Παρασκευή το βράδυ (προηγούμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ ημέρα).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.