ΕΛΛΑΔΑ

ΣτΕ

ΣτΕ: Απέρριψε τις αιτήσεις των υγειονομικών για «πάγωμα» του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους

Το Γ' Θερινό Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) απέρριψε αιτήσεις νοσοκομειακών γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων νοσοκομείων, ανά την Ελλάδα, που ζητούσαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία θα «πάγωνε» το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους.

Ειδικότερα, για το θέμα αυτό εκδόθηκαν τέσσερις προσωρινές διαταγές από το ΣτΕ, οι οποίες αφορούν σε 115 συνολικά προσφεύγοντες. Πλέον το Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου αναμένεται να εξετάσει, εάν θα προχωρήσει σε έκδοση απόφασης αναστολής για το ίδιο ζήτημα ή όχι.

Εν τω μεταξύ, στην Ολομέλεια ΣτΕ εκκρεμεί ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ για έκδοση, δηλαδή, προσωρινής διαταγής και για αναστολή της απόφασης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών εργαζομένων στον χώρο της υγείας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το έχουμε δει και αυτό το έργο !
    Υπάρχει ξέρετε και το Κάψιμο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα ,
    αν και όταν το ΣΤΕ δεν δικαιώσει ( πράγμα οφθαλμοφανές, αυταπόδεικτο και αναμενόμενο ) την ΠΟΕΔΗΝ .
    Υπάρχουν και οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ ( παιδιά μεγαλόσχημων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που απαρτίζουν τους ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ, και τους υποστηριχτές της ομάδας του ΔΡΙΤΣΑ και της ΤΑΣΙΑΣ της πατρινιάς για να μας δειξουν τον δρόμο προς τα θερινά
    Ανάκτορα που θέλει να καταλάβει ο Τσίπρας και ο Πολάκης , όταν επιστρέψουν από τις θερινές τους κρουαζιέρες σε πλοία εφοπληστινων οι οποίες δέχθηκαν ρουσφέτια όταν τα χρειάζονταν μεταφρασμένα σε νομοσχέδια από την ΠΦΑ …..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.