LIFESTYLE

Παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά δαχτυλίδια αρραβώνων διασημοτήτων

Το ροζ διαμάντι της Τζένιφερ Λόπεζ και πώς επηρέασε την αγορά

Το 2002, ο Μπεν Άφλεκ πήγε στο κατάστημα του Χάρι Ουίνστον για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με ροζ διαμάντι. Σύμφωνα με πληροφορίες το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα της Τζένιφερ Λόπεζ. Ο Άφλεκ αγόρασε ένα σπάνιο, κομψό ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων (λαμπερό κόψιμο) με λευκές διαμαντένιες πλευρές, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά δαχτυλίδια αρραβώνων διασημοτήτων μέχρι σήμερα.

«Τα λευκά διαμάντια κυριαρχούν στην αγορά και είναι άφθονα. Είναι όμως άχρωμα», λέει ο Greg Kwiat, διευθύνων σύμβουλος της Kwiat Diamonds. «Το κόκκινο, το ροζ, το μπλε, το πορτοκαλί και το πράσινο είναι εξαιρετικά σπάνια, ενώ το κίτρινο, το καφέ και το μαύρο, είναι ευρέως διαθέσιμα. Υπάρχουν περισσότεροι πίνακες του Πικάσο στον κόσμο από ό,τι φυσικά ροζ και μπλε διαμάντια σε μέγεθος ενός καρατιού», συμπλήρωσε.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν από τις πρώτες φορές που ένα ροζ διαμάντι πήρε τέτοια δημοσιότητα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Town&Country.

Έχουν γίνει οι πιο πολυπόθητες πέτρες στον κόσμο, και υποκινούν «σκληρές» προσφορές σε δημοπρασίες. Το 2009, το «Vivid Pink», πέντε καρατίων σε σχήμα μαξιλαριού πωλήθηκε στο Christie's Χονγκ Κονγκ για 11 εκατομμύρια δολάρια. Το 2016, ένα ροζ σε σχήμα αχλαδιού εννέα καρατίων στα 18 εκατομμύρια δολάρια και το 2017 ένα 15 καρατίων πωλήθηκε για 32 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.