ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τουρνουά, διαγωνισμοί, Cosplay, εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών

eGaming 2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Το κορυφαίο gaming event στη ΔΕΘ

Το eGaming, το κορυφαίο gaming event στην Ελλάδα, επέστρεψε ακόμα πιο δυνατό, με φυσική παρουσία, στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 17, από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου, με μεγάλο χορηγό τον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19 το eGaming2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ φιλοξενεί καθημερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαγωνισμούς σε τουρνουά σε διάφορους τίτλους και σε όλες τις πλατφόρμες, παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών, gaming panels και πολλές διαδραστικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες της ΔΕΘ έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών, να θυμηθούν παλαιότερους, να γνωρίσουν δημοφιλείς YouTubers και Pro-Gamers, αλλά και να ενημερωθούν για ό,τι νεότερο υπάρχει γύρω από τις τεχνολογίες και τα gadgets που αφορούν στο gaming.

Επίσης, στο eGaming2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που τελείται υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχουν σχεδιαστεί πολλές εκδηλώσεις όπως η παρέλαση των Cosplayers με τις εντυπωσιακές τους δημιουργίες, cosplay workshops, επιδείξεις επιτραπέζιων παιχνιδιών, αλλά και το «σοκάκι των καλλιτεχνών» με fun art, δημιουργίες σκιτσογράφων κ.ά.

Μοναδικές gaming δράσεις στο περίπτερο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Στο περίπτερο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν το 3D avatar τους και να το μοιραστούν με τους φίλους τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά και να τεστάρουν τις γνώσεις τους σε ένα κουίζ για την ιστορία του gaming όπου όλοι θα κερδίζουν G App πόντους. Επιπλέον, στα highlights του περιπτέρου συγκαταλέγεται και η μεγάλη μάχη μεταξύ διάσημων gamers στο “League of Legends”, σε laptop ΟΜΕΝ της HP. Οι επισκέπτες θα ποντάρουν στον αγαπημένο τους παίκτη κι αν βγει νικητής θα κερδίσουν μετά από κλήρωση τον gaming εξοπλισμό της «μάχης»: laptop, mouse, gaming chair κ.ά.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να δίνει δυναμικά το «παρών» στον χώρο του gaming. Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στο www.germanos.gr οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες από τον χώρο του gaming, οικονομικά και με αποκλειστικές προσφορές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.