ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Καθημερινά δρομολόγια και τον Σεπτέμβριο με το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος»

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο τα καθημερινά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη με το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος», που διασχίζει τα νερά του Θερμαϊκού με προορισμό τις βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.

Οι αναχωρήσεις με το καραβάκι είναι καθημερινές, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο: από το λιμάνι οι ώρες αναχώρησης είναι 09.30, 12.15, 14.45 και 17.15 κι από τον Λευκό Πύργο 09.45, 12.00, 14.30 και 17.00.

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο καράβι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 3 ευρώ για το μειωμένο (παιδιά έξι-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνοι, φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ), ενώ για τους επαναλαμβανόμενους επιβάτες διατίθεται και κάρτα 10 διαδρομών. Παιδιά κάτω των πέντε ετών ταξιδεύουν δωρεάν, ενώ επιτρέπεται η επιβίβαση ζώων με λουρί και η μεταφορά ποδηλάτων.

Για την επιβίβαση στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται αρνητικό τεστ PCR ή rapid test ή πιστοποιητικό εμβολίου ή βεβαίωση νόσησης, παρά μόνο η συμπλήρωση ερωτηματολογίου Δήλωσης Υγείας πριν από την επιβίβαση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.