ΕΛΛΑΔΑ

Με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Γιώργο Στεργίου

Κλιμάκιο της ΝΔ στο εργαστήριο εταιρείας που κατασκευάζει αμαξίδια για ζώα με κινητικά προβλήματα

Το εργαστήριο της εταιρείας Plus2feet στο Ιλιον, που κατασκευάζει αμαξίδια για ζώα με κινητικά προβλήματα, επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ, με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Γιώργο Στεργίου.

«Η κοινωνία μας κάνει διαρκώς πολλά και σημαντικά βήματα σχετικά με τα θέματα ευζωίας των ζώων. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης, όπου ο κρατικός μηχανισμός σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών κινητοποιήθηκε άμεσα ώστε να δημιουργηθούν προσωρινές δομές φιλοξενίας για τα πυρόπληκτα ζώα», σημείωσε κατά την επίσκεψη ο κ. Στεργίου.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μια ελληνική καινοτόμος εταιρεία, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή διαβίωση σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα με κινητικά προβλήματα».

Η Plus2feet από το 2015 που ιδρύθηκε έχει κατασκευάσει πάνω από 2.000 αμαξίδια τα οποία χρησιμοποιούνται για μη αρτιμελή ζώα ή κατά το διάστημα αποθεραπείας τους από σοβαρές παθήσεις. Τα αμαξίδια διαθέτουν καινοτομικό σχεδιασμό και είναι προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες κάθε ζώου. Η εταιρεία έχει έντονα εξαγωγικό προφίλ αφού τα προϊόντα της διατίθενται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ, τον Καναδά ακόμα και την Ινδία.

Από τη Νέα Δημοκρατία στην επίσκεψη συμμετείχαν οι γραμματείς, Πίστη Κρυσταλλίδου, Κώστας Λολίτσας, Ακης Μπάφας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, και ο συντονιστής για θέματα Φιλοζωίας, Σίμος Χριστοφάκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.