Neo

Πόσα «φάλτσα» θα φέρει ο… συνωστισμός στην Α’ Αθηνών;

Η ανατριχιαστική ενέργεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα νηπίων για να δείξει ότι σε παιδικούς σταθμούς του κέντρου της Αθήνας είναι λιγότερα τα παιδιά ελληνικής καταγωγής από τα μεταναστόπουλα πυροδότησε χθες έντονη αντιπαράθεση, με όλα τα προοδευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν την διαγραφή του από την ΝΔ. Ωστόσο, όσο κι αν ο ίδιος απολογήθηκε, ο Neo θα διακινδυνεύσει την πρόβλεψη ότι τέτοια «φάλτσα» θα βλέπουμε ολοένα και συχνότερα -όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από όλους τους ανθυποψηφίους του στην Α’ Αθηνών. Βλέπετε, στην εν λόγω περιφέρεια ο ανταγωνισμός είναι έντονος και θα γίνει εντονότερος, ενώ για τον Μπογδάνο τα πράγματα είναι δύσκολα για έναν λόγο παραπάνω: διότι μόνο ο ίδιος και η Όλγα Κεφαλογιάννη (για άλλους λόγους εκείνη) δεν έχουν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια. Με άλλα λόγια, ο Μπογδάνος θα πρέπει να δώσει τη μάχη της επανεκλογής του κόντρα σε έναν υπουργό Υγείας, σε έναν υπουργό Τουρισμού, στον Νικήτα Κακλαμάνη που έχει διατελέσει δήμαρχος Αθηναίων και είναι γνωστός… «survivor» της εν λόγω περιφέρειας, αλλά και σε έναν υφυπουργό Παιδείας. Συν τοις άλλοις, η Κεφαλογιάννη έχει πάντα τα δικά της ερείσματα στην Α’ Αθηνών, ενώ το δικό του ειδικό βάρος έχει και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Συμπέρασμα: κανένας σταυρός δεν περισσεύει, ακόμη κι αν προέρχεται από ακροδεξιούς…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Με τον Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίινο Μπογδάνο ο πρωθυπουργός μας δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι άλλο από το να παραδεχθεί οτι ήταν μια άτυχης ενέργεια του για μα μην τον πάρουν παραμάσχαλα οι δημοσιογράφοι ,..
  άλλωστε δεν είναι και λίγοι οι Νεοδημοκράτες που χάρηκαν γιαυτά που είπε ή, έγραψε ο βουλευτής της Α! Αθηνών . .
  Τώρα χρειάζεται να κοπάσει ο θόρυβος για τα νηπιαγωγεία της Αθήνας γιατί μας θυμίζουν και το νηπιαγωγείο της Εκάλης στο οποίο εφοίτησαν τα αγοράκια της οικογένειας του Αλέξη και της Μπαζιανας από ,,,,.την Κυψέλη !
  Έτσι μπαίνουμε σε αλλο θέμα …αγ
  Το πως δηλ . ένας λαϊκός (;) πρωθυπουργός απαξιεί τα δημοτικά ή κρατικά νηπειαγωγεία και βρεφοκομικούς σταθμούς παίρνοντας το ρίσκο να στήλει τα παιδιά του σχεδόν σε μια άλλη χώρα. . Ναι στην Εκάλη Ατικής .! Με τον Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίινο Μπογδάνο ο πρωθυπουργός μας δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι άλλο από το να παραδεχθεί οτι ήταν μια άτυχης ενέργεια του για μα μην τον πάρουν παραμάσχαλα οι δημοσιογράφοι ,.. άλλωστε δεν είναι και λίγοι οι Νεοδημοκράτες που χάρηκαν γιαυτά που είπε ή, έγραψε ο βουλευτής της Α! Αθηνών . .

  Τώρα χρειάζεται να κοπάσει ο θόρυβος για τα νηπιαγωγεία της Αθήνας γιατί μας θυμίζουν και το νηπιαγωγείο της Εκάλης στο οποίο εφοίτησαν τα αγοράκια της οικογένειας του Αλέξη και της Μπαζιανας από ,…….την Κυψέλη ! Έτσι μπαίνουμε σε αλλο θέμα ….

  Το πως δηλ . ένας λαϊκός (;) πρωθυπουργός απαξιεί τα δημοτικά ή κρατικά νηπειγωγεία και βρεφοκομικούς σταθμούς παίρνοντας το ρίσκο να στήλει τα παιδιά του σχεδόν σε μια άλλη χώρα. . Ναι στην Εκάλη Ατικής .

  Χωρίς ν´ Αναφέρουμε το ποσόν που πλήρωνε … ήταν άραγε όσα λέγανε μερικοί -μερικοί για ιποσον σάξιο ετήσιου εισόδηματος δυο τετραμελών εργατικών οικογενειών της λαϊκής γειτονιάς του στην Κυψέλη;

  Θεός φυλάξει … αυτά δεν γίνονται γιατί θα επενέβαινε ο Ρουβίκωνας του Φίλη και του Δρίτσα , της Τασίας και του Βαρουφάκη ή του Τσακαλώτου . Η αριστεροσυνη των οποίων τρέχει από τα μπατζάκια τους ! Α ! ξέχασα τον Παπαδημουλη !

  Βλέπω έτσι τώρα τον Θεοδωρακη να μαζεύει τον Λεωνιδα Κύρκο και τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη και να τραγουδούν το

  « μη , παραλκαλω σας μη , λησμονάτε την χώρα μου » .
  Χωρίς ν´ Αναφέρουμε το ποσόν που πλήρωνε …
  ήταν άραγε όσα λέγανε μερικοί -μερικοί για ιποσον σάξιο ετήσιου εισόδηματος δυο τετραμελών εργατικών οικογενειών της λαϊκής γειτονιάς του στην Κυψέλη;
  Θεός φυλάξει … αυτά δεν γίνονται γιατί θα επενέβαινε ο Ρουβίκωνας του Φίλη και του Δρίτσα , της Τασίας και του Βαρουφάκη ή του Τσακαλώτου .
  Η αριστεροσυνη των οποίων τρέχει από τα μπατζάκια τους !
  Α ! ξέχασα τον Παπαδημουλη !
  Βλέπω έτσι τώρα τον Θεοδωρακη να μαζεύει τον Λεωνιδα Κύρκο και τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη και να τραγουδούν το
  « μη , παραλκαλω σας μη , λησμονάτε την χώρα μου » .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.