ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίντεζης: «Σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διεκδικεί όσους περισσότερους τίτλους γίνεται»

Τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 παρουσίασε σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στην εκδήλωση μίλησαν και οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας, οι οποίοι εξέφρασαν την ευχή να συνδυαστούν με επιτυχίες και... πανηγύρια. Οι παίκτες της ομάδας αναφέρθηκαν και στην επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στην Α1, εστιάζοντας στο ότι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερους τίτλους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, δήλωσε μεταξύ άλλων για τις νέες φανέλες: «Είναι σημαντικό που μια ελληνική εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί στον αθλητισμό. Μακάρι να πάμε όλοι μαζί καλά και να έχουμε μια χρονιά με υγεία και ο καθένας να πάρει ό,τι του αξίζει, εμπορικά εσείς και σε επιτυχίες εμείς».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι «είναι σημαντικό να έχεις στο πλευρό σου μια ελληνική εταιρεία. Πρέπει να στηρίζονται τέτοιες εταιρείες», ενώ ευχήθηκε οι επιτυχίες της εταιρείας και του Ολυμπιακού «να γίνονται όλο και περισσότερες και να πορευτούμε μαζί ψηλά».

Τέλος, ο Κώστας Σλούκας είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι σίγουρος πως ο φετινός χρόνος θα είναι καλύτερος. Είναι σημαντικό ότι συνεργαζόμαστε με μια τέτοια εταιρεία και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι μαζί στο τέλος για να πανηγυρίζουμε».

Στο μεταξύ, οι τρεις άσοι του πειραϊκού συλλόγου αναφέρθηκαν και στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, δίνοντας έμφαση στα οφέλη που θα έχει η ομάδα, αλλά και στην ανυπομονησία και τη δίψα τους να διεκδικήσουν περισσότερους τίτλους.

«Έχουμε μιλήσει για τα οφέλη της επιστροφής στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία νεανική ομάδα και τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν για να βρούμε ρυθμό, αλλά και να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα» επισήμανε ο Πρίντεζης και συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα καλά και τα άσχημα, όταν είχαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διεκδικεί όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Είχε αναγκη και ο ελληνικός αθλητισμός και το ελληνικό μπάσκετ να δει ξανά μεγάλα παιχνίδια και να περάσει ο κόσμος καλά».

Ο Παπανικολάου δήλωσε για το θέμα: «Υπάρχει δίψα. Πρώτα να βρεθούμε κοντά στον κόσμο μας σε ένα γεμάτο γήπεδο. Γιατί η ουσία για έναν αθλητή είναι να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί όση χαρά τους δίνουμε, τόση παίρνουμε. Το γεγονός ότι διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω τα λέει όλα».

Από την πλευρά του, ο Σλούκας υπογράμμισε: «Η ανυπομονησία είναι μεγάλη. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν συμμετείχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία επιβιώνει και ζει διεκδικώντας τίτλους. Και όσους περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει το όνομά του. Δεν υπάρχει ερώτημα αν είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.