ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να “τσαλαβουτά”, όπου νομίζει ότι υπάρχει μία δυσαρέσκεια

«Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ήταν λίγος», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο "Σκάι 100,3", προσθέτοντας πως δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «να υποστηρίζει ότι θα λυθούν, δια μαγείας, τα προβλήματα με προσλήψεις ή, γενικά και αόριστα, με αυξήσεις κονδυλίων από τον προϋπολογισμό για πρόσκαιρες μεταβιβάσεις».

Ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε «κοροϊδία» τις αναφορές του κ. Τσίπρα για τη μεσαία τάξη, καθώς -όπως εξήγησε- «δεν είναι δυνατόν να λες ότι "κόπτεσαι" για τη μεσαία τάξη, όταν την έχεις εξοντώσει».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης περίμενε «κάτι πιο στιβαρό και κάτι πιο σοβαρό σε σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα. Όχι να "τσαλαβουτάμε" και να λέμε κάτι ανεφάρμαστο, το οποίο μπορεί να ακούγεται ωραίο για δυο-τρεις ημέρες και μετά να ξεχαστεί».

«Γενικά, η προσπάθεια του κ. Τσίπρα εξαντλείται στο να "τσαλαβουτά", όπου νομίζει ότι υπάρχει μία δυσαρέσκεια: Βλέπουμε ότι οι νέοι πιθανώς είναι πιο "απολιτίκ", ωραία, ας πάμε να πούμε κάτι που να έχει ταμπέλα "800 ευρώ", για παράδειγμα. Γιατί, λοιπόν, δεν όρισε τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ, όταν ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός;», προσέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Λίλιθ 6:03 21/09/2021

    Είδαμε το κόψιμο της ερώτησης για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού με διαφημίσεις ,μόνο η ΕΡΤ και το ΌΠΕΝ δεν διέκοψαν καθάρματα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.