ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός κατά της κεντρικής διαχείρισης των TV δικαιωμάτων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας ακύρωση της απόφασης που ελήφθη κατά πλειοψηφία από τη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας.

Βάσει αυτής προστέθηκε στο καταστατικό η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιώματων όλων των ΠΑΕ του συνεταιρισμού από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η πειραϊκή ομάδα εδράζει την ένστασή της στο νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας να διαπραγματεύεται μόνη τα τηλεοπτικά δικαιώματά της.

Υπενθυμίζεται ότι κατά της κεντρικής διαχείρισης είχε ταχθεί με την ψήφο του και ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση θα συζητηθεί ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Η ανακοίνωση:

«Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και τον διακριτικό τίτλο "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία "ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.