Neo

Θα γίνουν debate…

Τους άσπονδους φίλους της Φώφης Γεννηματά που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την μη παρουσία της στην διαδικτυακή εκδήλωση των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, την ώρα που οι τρεις συνυποψήφιοί της για την ηγεσία του κόμματος ήταν εκεί, θέλησαν να …καθησυχάσουν οι στενοί συνεργάτες της.
Οι τελευταίοι, εξηγούν σε όλους τους τόνους, ότι η Φώφη Γεννηματά δεν πήγε για λόγους θεσμικούς και σεβασμού στο Καταστατικό του κόμματος , αφού ακόμα δεν έχει ανοίξει επισήμως η διαδικασία και οι τέσσερίς τους (Φώφη Γεννηματά, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης) δεν είναι επισήμως υποψήφιοι. Σπεύδουν να διαβεβαιώσουν, δε, ότι στην πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας «ασφαλώς και θα υπάρξουν ντιμπέιτ, όπως άλλωστε έγινε και το 2017» και σε αυτά θα πρέπει να είναι όλοι σίγουροι ότι η Φώφη Γεννηματά θα είναι παρούσα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Όσοι οπαδοί και ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για να το αφανίσουν , είναι οι ίδιοι που υποστήριζαν και τα Ζάππεια του Αντώνη Σαμαρά …. Τα οποία Έμελλε να καταλήξουν σαν προετοιμασία εδάφους για την ολική καταστροφή της Ελλάδας που είδαμε όλοι μας στα περασμένα 10 χρόνια !
  Ονειρεύονται όμως, γιατί οι εσωτερικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα τονώσουν τους Δημοκρατικούς τρόπους και συμπεριφορές , προσφέροντας οξυγόνο στην Δημοκρατία μας .

  Το Οξυγόνο που χάσαμε με την εισδοχή του Αλέξη Τσίπρα , σαν τάχα μου αριστερού πολιτικού , στα Ελληνικά δεδομένα . Αυτή δε η μερίδα ειναι πολύ μεγαλύτερη της πρώτης .

  Γιαυτο φίλες και φίλοι,
  Ο εσωτερικός σπαραγμός στο ΠΑΣΟΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΜΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ η Ψηφοφόρων του που μεταπηδησαν στο σημερινό Δίπολο ,
  Έτσι το Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο και ανοιχτό τώρα σε αυτούς που ήδη το μετάνιωσαν γιατί παρασύρθηκαν από φρούδες υποσχέσεις ανιστόριτων πολιτικαντηδων ακροαριστερών σαν τον Τσίπρα ή ακροδεξιών πάλι σαν τον Τσίπρα , το πιάνετε ;
  Βεβαίως υπάρχουν και “οι ακροαριστεροί εκ των κωστακαραμανληκων “ που ακόμη δεν τολμάει να καθαρίσει από το δικό του κόμμα ο Κυρ. Μητσοτάκης οι οποίοι του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα απότι μπορεί να καταφέρει η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση .
  Τελικά ελπίζω και εύχομαι στους όποιους δεν εκλεγούν να μην γίνουν Ραγκούσηδες ! Το πολύ δε Χαρμόσυνο γεγονός είναι η συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στην διεκδίκηση της Αρχηγίας του Κινήματος. Είμαστε μαζί του!
  Εγώ και ομοιοί μου, ενεργοί πολίτες είμαστε στην διαθεσή του να δουλέψουμε αποφασιστικά και αφοσιωμένα ώστε να ξανασηκώσουμε το πολιτικο ήθος και τον ήλιο του κόμματος της προτίμησης μας πάνω από το τέλμα, που το Καταλήξαν ορισμένοι που μεταπηδησαν σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή , ϋ τα παρακλάδια τους .
  Φυσικά είναι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα που βλέπουν επι 10 χρόνια τώρα .Αλλάζουμε λοιπόν για να μην Ξαναβουλιάξουμε συσπηριζομενοι γύρω από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 2. Όσοι οπαδοί και ψηφοφόροι της ΝΔ λαχταρούν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για να το αφανίσουν είναι οι ίδιοι που υποστήριζαν και τα Ζάππεια του Αντώνη Σαμαρά …. Τα οποία Έμελλε να καταλήξουν σαν προετοιμασία εδάφους για την ολική καταστροφή της Ελλάδας που είδε προοδευτική παράταξης μας .Ονειρεύονται
  Ναί .την εισδοχή του Αλέξη Τσίπρα πάλι , σαν τάχα μου αριστερού πολιτικού στα Ελληνικά δεδομένα . Αυτή δε η μερίδα ειναι πολύ μεγαλύτερη της πρώτης .Δημοσθένης Μπόγδης
  Γιαυτο φίλες και φίλοι ο εσωτερικός σπαραγμός στο Κίνημα μας έχει τελειώσει και εύχομαι όποιοι δεν εκλεγούν να μην γίνουν Ραγκούσηδες !

  Το πολύ δε Χαρμόσυνο γεγονός είναι η συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στην διεκδίκηση της Αρχηγίας του Κινήματος. Εγώ και ομοιοί μου ενεργοί πολίτες είμαστε στην διαθεσή του να ξανασηκώσουμε το ήλιο πάνω από το τέλμα που τον Καταλήξαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και τα παρακλάδια τους !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.