ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΚΙΔΗΣΟ

Τι λέει ο Γιώργος Παπανδρέου για τους υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ή και για υπόγειες διαδρομές μεταξύ τους, ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Εξάλλου, κριτήριο κάθε επιλογής που αφορά την Παράταξή μας και τη βιώσιμη, αξιόπιστη και αξιόμαχη προοπτική της, πέρα από τα πρόσωπα, είναι οι πολιτικές προτάσεις που αυτά εκφράζουν ώστε να καταστήσουν μια επιλογή ικανή να συμβάλει προς την κατεύθυνση της οικοδόμησης μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, η οποία να προσφέρει μια οραματική και μαζί ρεαλιστική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Κοντολογίς, μια πρόταση που να απαντά πειστικά στα αιτήματα της κυβερνησιμότητας απέναντι στη δεξιά συντήρηση και της προοδευτικής αλλαγής, που αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα για τη χώρα, αιτήματα που αναμένουν την απάντησή τους με θέσεις και προτάσεις ιδεολογικές και πολιτικές, εκ μέρους των ενδιαφερομένων να ηγηθούν μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο πρώην πρωθυπουργός μας Γιωργος Ανδρέα Παπανδρέου είναι από φιύση του ενωτικός άνθρωπος ταγμένος στη υπηρεσία προώθησης των κοινών υποθέσεων του έθνους και της πατρίδας μας με αρχές και βάσεις στην Δημοκρατία και το Σύνταγμα μας !

  Έχει διάλεξει παράταξη από τότε που κυνήγησε την Οικογένεια του και τον ίδιο , η φασιστική Στρατιωτική Χούντα των Συνταγματαρχών της Δεξιάς, την οποία πολέμησε στην εξορία του , από την εφηβεία του μάλιστα .

  Τότε που αυτός ένας Γιος και εγγονός αρχηγών πολιτικών κομμάτων με μακρόχρονες υπηρεσίες στο τιμόνι μιάς παράταξης, αυτήν της ελευθερίας και της προόδου την κεντροαριστερά , από μετανάστης και εργάτης στην καθαριότητα ακόμη μιας ευρωπαικης Δημοκρατικής χώρας …

  Δεν του χαρίστηκε το παραμικρό. Αυτοδημιούργητος και ανεξάρτητος στην σκέψη και τις πραξεις του.

  Μέχρι που είχε Εναντιωθεί και στον ίδιο τον παντοδύναμο πολιτικά πατέρα του , στο ζήτημα της υπόθεσης Κοσκωτά!

  Ήταν μάλιστα αυτός Ο Γιώργος Παπανδρέου, που κάθησε στο σκαμνί εκείνο τον απατεώνα ! Βλέπετε είναι στο DNA tων Παπανδρέου να εναντιώνονται στην αδικία , την συντήρηση και τους προδότες της δημοκρατίας μας είναι καταγεγραμμένος .

  Γεώργιος , Ανδρέας και Γιώργος έγραψαν Ιστορία για την προοδευτική μας παράταξη.

  Ο τελευταίος έχει μέλλον να στην προσπάθεια βελτίωσης της Σημερινής κοινωνία μας.

  Το ίδιο έκανε και ο Ανδρέας ! Εναντιώθηκε στιον πατέρα του τότε που μερικοί προδότες της παράταξης πήγαν προς το Στέμμα και την Δεξιά γιατί ο Γέρος της Δημοκρατίας διάλεγε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

  Σε τούτη την συγκηρια μας λέει με τον τρόπο του Ο Γ, Α. Π . Ότι δεν διαλέγουμε πρόσωπα αλλά πολιτικές , ΣΤο Κίνημα Αλλαγής θα επιλέξουμε και μείς της βάσης της παράταξης μας όποιον προωθεί τις ιδέες και τις Αρχές μας σίγουροι ότι είμαστε συνεχιστές της προόδου με Δικαιοσύνη , Ισότητα , ξιοκρατια , Διαύγεια και αφοσίωση στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.