ΚΟΣΜΟΣ

Πέρασε μία νύχτα στο νοσοκομείο

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε μία νύχτα στο νοσοκομείο μετά την ακύρωση της επίσκεψης στη Ιρλανδία, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Είχε προγραμματιστεί διήμερο ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία αλλά οι γιατροί της συνέστησαν «ολιγοήμερη ανάπαυση» στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ωστόσο, στη συνέχεια εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο «King Edward VII's» στο κεντρικό Λονδίνο, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Γουίνδσορ, για εξετάσεις.

Η εισαγωγή της δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό. Είναι η πρώτη διανυκτέρευση σε νοσοκομείο από το 2013 σύμφωνα με τον Guardian, όταν πέρασε επίσης μία νύχτα στο νοσοκομείο για γαστρεντερίτιδα.

Την επόμενη μέρα η βασίλισσα πήρε εξιτήριο. Πηγή του παλατιού δήλωσε ότι η ιατρική ομάδα που την βοηθούσε είχε υιοθετήσει μια «προσεκτική προσέγγιση», και η διανυκτέρευση έγινε για «πρακτικούς λόγους». Η βασίλισσα είχε καλή διάθεση μετά το εξιτήριο και επέστρεψε στα καθήκοντά της το απόγευμα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραμείνει στο Παλάτι και να ξεκουραστεί. Λέγεται ότι ήταν απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Βόρεια Ιρλανδία και απρόθυμα ακολούθησε τη συμβουλή των γιατρών της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.