ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή»

Υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μία λιτή δήλωση με φόντο την Ακρόπολη.

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Φώφη Γεννηματά για να την ενημερώσει για την απόφασή του, με την νυν πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να περιορίζεται να του ευχηθεί «καλή επιτυχία», όπως άλλωστε έκανε σε όλους τους άλλους υποψηφίους.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης Παπανδρέου, αλλάζουν όλα τα δεδομένα, καθώς όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν είτε να αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους στον δρόμο προς την κάλπη, είτε και να ‘μετρήσουν’ ξανά τις δυνάμεις τους και κάποιοι να υπαναχωρήσουν από την υποψηφιότητά τους.

Εντός της αυριανής ημέρας, εξάλλου, και μέχρι τις έξι το απόγευμα, θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται ακόμα, να καταθέσουν τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς τους, προκειμένου να ανακηρυχθούν και επισήμως υποψήφιοι για την ηγεσία.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή.  Για τους πολίτες και τη χώρα.  Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. 

Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. 
Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. 
Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. 
Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. 
Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA/ ΨΕΜΑ Διαστευλωνεις την αλήθεια πάλι !

    Δεν είπε για συνεργασία με κανένα ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη ή Τσίπρα ο Αρχηγός Παπανδρέου .
    Είπε πεντακάθαρα : “¨ «Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά….¨

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.