ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Παρουσία του Μ. Βαρβιτσιώτη οι εορτασμοί της 28ης Οκτωβρίου

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη γιορτάζεται σήμερα στην Κύπρο με κάθε λαμπρότητα η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Πανηγυρική Δοξολογία θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία, στις 10 το πρωί, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτας Δημητρίου, του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Πρόδρομου Προδρόμου και της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Νιόβης Παρισινού, καθώς επίσης, μελών της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Νίκος Νουρής. Στις 11 θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση μπροστά από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

Τον χαιρετισμό της μαθητικής παρέλασης θα δεχθούν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, o Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομος Β' και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο κος Βαρβιτσιώτης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ΕΛΔΥΚ και στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.