ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Λεβαδειακός έβγαλε... νοκ-άουτ στις καθυστερήσεις τον Αστέρα Τρίπολης

Με έκπληξη άνοιξε στη Λιβαδειά η αυλαία της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε γκολ του Νίκα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και τον απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Αρκάδες παρατάχθηκαν με οκτώ αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που νίκησε το περασμένο Σάββατο (23/10) τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, και... το πλήρωσαν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχαν δοκάρι στο 21΄ με τον Πολέτο και άλλες καλές ευκαιρίες και τελικά δικαιώθηκαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, όταν ο Νίκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου και την ομάδα της Βοιωτίας στους «16» του κυπέλλου.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (69΄ Λινάρδος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (69΄ Μουτίνιο), Βήχος, Βρακάς (88΄ Αλμπάνης), Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας (54΄ Δούμτσιος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Τασουλής (84΄ Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (46΄ Ιγκλέσιας), Γκόμες, Αλί Μπαμπά (84΄ Κανελλόπουλος), Σόνι (64΄ Μπαράλες), Ριέρα

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.