Neo

Σφίγγει ο κλοιός για τον Πολάκη λόγω… ΚΙΝΑΛ

Αν ο αναγνώστης του Neo περιμένει να διαβάσει στις παρακάτω αράδες πώς ο Παύλος Πολάκης έψαχνε χθες στους διαδρόμους της Βουλής τον Γιάννη Στουρνάρα που ήταν… στη Φρανφκούρτη, η στήλη είναι στη δυσάρεστη θέση να τον απογοητεύσει. Βλέπετε, άλλη είναι η συζήτηση που κάνουν αρκετοί άσπονδοι «φίλοι» του αψίκορου Κρητικού στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ: ότι, δηλαδή, τώρα που με τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής θα ανοίξει και πάλι το παιχνίδι στον χώρο του Κέντρου, κάθε συμπεριφορά που θα απομακρύνει και θα δυσαρεστεί τους κεντρώους ψηφοφόρους προφανώς θα κάνει ευρύτερη πολιτική ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Σε απλά ελληνικά, μπορεί από εδώ και στο εξής να χρειαστεί να μην είναι τόσο ανεκτικός με τον Πολάκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Alkinoos 1:55 22/10/2021

  Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν όλα τα είδη..
  Είναι μια Κοιβωτος…
  Έχει Στάβλο Στάνη Κοτέτσι Μαντρί
  Ένα Μεγάλο Αχουρι δηλαδή !!

 2. Δεν ειναι μόνον ο Πολάκης που δημιουργεί ναυτία σε ανθρώπους του κέντρου που πριν από το κίνημα του Βενιζέλου να καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ του 44% , ρύθμιζαν τις πολιτικές και των υπολοίπων κομμάτων στην Πατρίδα μας.
  Οι προοδευτικοί αυτοί πολίτες χαιροντουσαν την εκπροσωπιση στην Βάση του ΠΑΣΟΚ μέχρι που ο Βεωνιζελος παρέδωσε τον αρχηγό του στην βωρά των δυνατων Τοτε ευρωπαίων που ήσαν οι Μπαροσο , Σαρκοζί Μερκελ και και Σόιμπλε .
  Ο Βρνιζελος.λοιπόν τότε Πήρε.Εντολή εξ Ευρωπης να τορπιλίσει τον Γιώργο Π.
  και να καάνει πλάτες στην συμφωνία του 4-2-1 !
  Έτσι μπήκε ο Αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς στην Ζωή μας
  κουβαλώντας τα δικά του μνημόνια , και στήνοντας τον δρομο για την επιτομή του ξεπουλήματος μας απο τον Αλέξη Τσίπρα .
  Γιαυτο τώρα λέω εγώ ,
  ότι δεν είναι μόνον ο Πολάκης που βρωμάει κΑι ζέχνει !
  όποιον και ά ακουμπήσεις απο το σημερινό δίπολο λερώνεσαι
  Γιαυτο εν κατακλείδι η επιστροφή του Γιώργου Παπανρεου. Λέει παρά πολλά σε μας του κέντρου , της προόδου και της Πρ@ρινης Ανάπτυξης .

 3. Φαίνεσαι από τον τρόπο γραφής σου αρκετά μορφωμένος Δημήτρη. Τέτοιο δυστυχώς είναι το επίπεδο των ψεκασμένων ψηφοφόρων του Σταλινοφασίστα Πολάκη.

 4. ΟΙ ΚΕΝΤΩΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΜΑΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ . ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΑΙ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.