ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξετάζει υπογραφές υποψηφίων

Συνεδριάζει στη Χαριλάου Τρικούπη η Επιτροπή Καταστατικού του ΚΙΝΑΛ

Συνέδριάζει η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής για να αξιολογήσει τις υπογραφές που κατέθεσαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, όπως απαιτείται, και να τους ανακηρύξει υποψήφιους. Παράλληλα, πρόκειται να ικανοποιήσει το αίτημα των Βασίλη Κεγκέρογλου, Παύλου Γερουλάνου και Παύλου Χρηστίδη, οι οποίοι ζήτησαν παράταση μίας εβδομάδας, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, για να συγκεντρώσουν κι εκείνοι τις απαιτούμνες υπογραφές στήριξης.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) 5.200 υπογραφές στήριξης και πως επίσης έχουν υπογράψει άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος, καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες.

«Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φώφης Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητά μου», ανέφερε ο ίδιος και συνεχάρη τους συνυποψήφίους του για τη συμμετοχή τους.

«Αυτές οι εκλογές ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μιί μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Προσωπικά θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σφυρηλάτηση αρραγούς ενότητας και στην ολική επαναφορά με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, με τη δημοκρατική παράταξη του 21ου αιώνα», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Στο παρά πέντε !
    Να , η ευκαιρία κύριες και κύριοι ,
    του καταστατικού να β&ξτε Θαρραλέα και να πείτε στον πραγματικό προοδευτικό. Κόσμο του τόπου μας
    Τι ακρυβώς σκόπευε ται να κανεταε μαμ έτι; Πολιτικές ας Αρχές λ
    Και θέσεις για να ζητήσουν από τον Γιώργο Παπανδρέου να παρει τα ηνία και να οδηγήσει την παραταξή μας εκεί που της αξίζει.
    Αρκετά δεν εγιναν μέχρι τώρα ;
    Θυμάστε τον Γιάννη Ραγγούση που έβαλε υποψηφιότητα για αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ
    και όταν απέτυχε πήγε με τον Φελλό Τσίπρα ;
    Τώρα ας. Εκτιμήσουμε την Σαταση του Σταύρου Θεοδωρακη και του ποταμιού του ! Ε$ιξε πολιτικό Ήθος ο Σταύρος!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.