Neo

Με τον Γιώργο

Ένα μικρό διάλειμμα από τα επιστημονικά της καθήκοντα έκανε η γνωστή καθηγήτρια Αθηνά Λινού, προκειμένου να παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο.
Κρατώντας μάλιστα μία σημαία του ΠΑΣΟΚ, φαινόταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη, καθώς και με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Καμίνη. Από την άλλη, δεν έβγαλε ούτε στιγμή την μάσκα της, αφού δεν παίζει κανείς με αυτά εν μέσω πανδημίας, ενώ οι ‘κακές γλώσσες’ λένε πως μάλλον και πολλοί από τους παρευρισκόμενους συνέχιζαν να την φοράνε, μόνο και μόνο επειδή την είδαν κοντά τους…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η κυρία Λινού που ανήκει στην κυβέρνηση των λοιμοξιολόγων είναι ΠΑΣΟΚ. Λογικό ακούγεται. Ήταν αυτή που ο Τσίπρας ήθελε να την βάλουμε πρόεδρο της επιτροπής των ειδικών για την πανδημία για να μας κλείνει στα σπίτια μας και για να εισηγείται αρνητικά μέτρα για τους πολίτες και για την Ελληνική οικονομία. Αυτά τα μούτρα σαν την κυρία αυτή έτρεφε το ΠΑΣΟΚ στους κόλπους του για χρόνια, με διορισμούς στο ΕΣΥ και παχυλούς μισθούς. Στην φωτογραφία με τον ακραίο και φασίστα του ΠΑΣΟΚ τον γελοίο Καρχιμάκη. Ειδικά αυτός ο συγκεκριμένος έχει μια μερσεντες σαν τρένο που δεν χωράει στους στενούς Αθηναϊκούς δρόμους. Αυτούς θα αναστήσουμε; Τους δολοφόνους της Ελλάδας και των Ελλήνων; ΠΑΣΟΚ τέλος!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.