LIFESTYLE

H εξήγηση του διάσημου ηθοποιού

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ απαντά γιατί υποδύθηκαν με τη Lady Gaga τους ερωτευμένους στη σκηνή των Όσκαρ

Η ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες δραματικές ταινίες το 2018 κερδίζοντας υποψηφιότητες για βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Στην ταινία, ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται έναν μουσικό ονόματι Τζακ που βοηθά μια νεαρή τραγουδίστρια την Άλι. Βλέποντας την πολλοί πίστεψαν ότι ήταν όντως ζευγάρι και στη ζωή. Το ντουέτο τους στην τελετή των Όσκαρ με το τραγούδι «Shallow» ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στοιχεία της εκδήλωσης που τεκμηρίωνε την σκέψη αυτή.

Σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter», ο Μπράντλεϊ Κούπερ, είπε πως το ζευγάρι υποκρινόταν και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

«Προσωπική μου άποψη, μειώνει το επίπεδο του άγχους», δήλωσε ο Μπράντλεϊ. «Ερωτεύονται σε αυτή τη σκηνή της ταινίας. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό».

Η Lady Gaga είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το Elle, ότι το κοινό είδε αυτό που έπρεπε να δει, δηλαδή την υποκριτική τους. «Ναι, ο κόσμος είδε την αγάπη και μαντέψτε… Αυτό ήταν που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης. Η ταινία "A Star Is Born" είναι μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά για αυτό. Δουλέψαμε για μέρες».

Αν και δεν ήταν ποτέ ερωτευμένοι, οι πρώην συμπρωταγωνιστές έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον. «Είναι τρομερά χαρισματική και όμορφη. Όταν τη γνώρισα, σκέφτηκα: 'Αν μπορώ να το αξιοποιήσω αυτό...Συνειδητοποίησα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει αλλά και το επίπεδο δέσμευσής της» είπε χαρακτηριστικά ο Κούπερ.

Η Lady Gaga αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην ταινία «House Of Gucci», με την αναμενόμενη πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.