ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Λεονάρντο επιβεβαιώνει Ποτσετίνο και αρνείται οποιαδήποτε επαφή με Ζιντάν

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν , Λεονάρντο, επιβεβαίωσε σήμερα-μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο (AFP), ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, «δεν ζήτησε ποτέ να φύγει» και είπε ότι δεν είχε «καμία επαφή» με τον Ζινεντίν Ζιντάν, που αναφέρεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Αργεντινού προπονητή, στον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, δεδομένου του όγκου των ψευδών πληροφοριών που κυκλοφορούν. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2023. Δεν θέλουμε να φύγει ο Ποτσετίνο. Ποτέ δεν ζήτησε να φύγει και κανένας σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας σε σχέση με αυτόν», είπε ο Βραζιλιάνος, απαντώντας στις φήμες που επιμένουν για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχουμε πολύ σεβασμό για τον Ζινεντίν Ζιντάν, για ότι ως παίκτης και προπονητής, αλλά μπορώ να σας πω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία επαφή και ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση μαζί του», συνέχισε, διαψεύδοντας τις πληροφορίες του Τύπου.

Η εφημερίδα Le Parisien ανέφερε σήμερα μια «μυστική συνάντηση» μεταξύ της διοίκησης της Παρί ΣΖ και του Ζιντάν, επιβεβαιώνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν «αρκετές εβδομάδες» μεταξύ τους.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για συνάντηση με τον «Ζιζού» στις αρχές Νοεμβρίου στο Royal Monceau,, στο οποίο θα παρευρέθηκαν, «τουλάχιστον», ο Λεονάρντο και ο Ζαν Κλοντ Μπλαν, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου.

«Είναι γελοίο να φανταζόμαστε ότι μια συνάντηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν θα μπορούσε να είχε γίνει σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο Παρίσι στα μάτια όλων», είπε ο Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.