ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την πρότασή του

Ο Π. Γερουλάνος δημοσίευσε την ολοκληρωμένη πολιτική του πρόταση

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος δημοσίευσε σήμερα την «Αναγέννηση: Το σχέδιό μας για τη Χώρα και την Παράταξη» την ολοκληρωμένη πολιτική του πρόταση, εν όψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου.

Σε μήνυμά του που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, yeroulanos.gr, αναφέρει ότι στόχοι της «Αναγέννησης» είναι «η Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας, ως προϋπόθεση για τη δίκαιη κατανομή του πλούτου και η ανάπτυξη της Πατριωτικής Οικονομίας, ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί και πάλι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.

«Η Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας σε φορείς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια, τα τοπικά Πανεπιστήμια, οι Συνεταιρισμοί και οι Ομάδες Παραγωγών είναι μια ριζοσπαστική πρόταση για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, βασική προϋπόθεση για να αξιοποιήσουμε τον απίστευτο πλούτο που μένει αδρανής στη χώρα μας, να διευρύνουμε την παραγωγική βάση της χώρας και να αλλάξουμε παραγωγικό μοντέλο. Όλα τα κόμματα ευαγγελίζονται το τελευταίο, κανένα όμως δεν λέει πώς» σημειώνει ο Π. Γερουλάνος.

«Η πραγματικότητα είναι ότι για να εισπράξει το πολιτικό σύστημα εμπιστοσύνη από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πρέπει να δείξει πρώτο εμπιστοσύνη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και η Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας είναι το πρώτο βήμα» τονίζει.

Η «Πατριωτική Οικονομία, η οποία βασίζεται στην ενεργή δημιουργία νέων αγορών και στην προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, επικεντρώνεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, οργανώνει μικρομεσαίους Έλληνες επιχειρηματίες για να γίνουν ανταγωνιστικοί κι αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών. Απελευθερώνει αδρανείς δυνάμεις της κοινωνίας και πυροδοτεί κάθε δημιουργικό κύτταρο σε κάθε γωνιά της χώρας» αναφέρει στη συνέχεια ο Π. Γερουλάνος.

«Σήμερα η χώρα οδηγείται σε νέα μνημόνια από μια ακόμα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που πιστεύει ότι κάνοντας το ίδιο πράγμα θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Συγκεντρώνει όλη την εξουσία στο Μαξίμου και οδηγεί τον πλούτο και τις επενδύσεις στα χέρια ελάχιστων ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα πια να χάσουν αν η χώρα οδηγηθεί σε νέα χρεοκοπία» αναφέρει ακόμα ο Π. Γερουλάνος και καταλήγει υπογραμμίζοντας:

«Αυτή η πορεία πρέπει να σταματήσει τώρα. Οι εκλογές του Κινήματος Αλλαγής είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσουμε πολιτικά κυρίαρχο αντιπολιτευτικό λόγο, οικοδομώντας πάνω στο κεκτημένο σοβαρής αντιπολίτευσης επί της αειμνήστου Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά και μετά κυβερνητικό πρόγραμμα που μπορεί να δημιουργήσει πλειοψηφικό ρεύμα και να πάει τη χώρα μπροστά. Η Αναγέννηση δείχνει το δρόμο».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Σωστά είναι αυτά που διατυπώνεις και αυτά που πρεσβεύεις .
  σύντροφε Παύλο Γερουλάνε ,
  Για να βοηθήσεις στο να πραγματοποιηθούν, παρε τη σωστότερη απόφαση για να βγει ο Γιώργος Παπανδρέου
  νέος πρόεδρος στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ από την πρώτη Κυριακή .
  Σου προτείνω μια ωραία και εντυπωσιακή όσο και τίμια προς την παράταξη μας έξοδο σου από την εκλογική διαδικασία μετά ακριβώς το προγραμματισμένο ντιμπέιτ με τους υπόλοιπους τέσσερις από τους 5 άλλους διεκδικητές …
  Παρότρυνε μετά τους φίλους σου να ψηφίσουν Γιώργο Παπανδρέου .
  Φαντάζεσαι πόσο θα εκτιναχτούν προς τα επάνω τα ποσοστά. Της μονής προοδευτικής παρατακ
  Ξη; Που εσυ κια εγώ είμαστε αναπόσπαστα μέρη του ; Στις επόμενες Γρνικες Εκλογές ;που δίπολο και οι διχαστικές τους διαθέσεις και πρακτικές θα πάνε περίπατο .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.