Neo

Όπου, όπως, όποτε θέλετε…

Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Παύλος Γερουλάνος, για να τονίσει αφενός την αναγκαιότητα των ντιμπέιτ στον δρόμο προς τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, αφετέρου τη δική του πρόθεση να είναι παρών σε τέτοιες διαδικασίες, χωρίς ‘ναι μεν, αλλά’ και αστερίσκους.
Σε ανάρτησή του στο Twitter χθες, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ με τους εκπροσώπους των υποψηφίων αρχηγών του κόμματος, ειδικά για το θέμα των ντιμπέιτ, ο Παύλος Γερουλάνος έγραψε : «DEBATE : Όπου θέλετε, όπως θέλετε, όποτε θέλετε. Θα είμαι παρών όπου υπάρχει διάλογος». Και ήταν απολύτως σαφής.
Είχε προηγηθεί, δε, ο Χάρης Καστανίδης, που σημειώνοντας ότι θα είναι κρίμα να μη γίνουν οι τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών, θέλησε να διευκολύνει με τον δικό του τρόπο : «Ό,τι θέλουν οι συνυποψήφιοι φίλοι, όσες συζητήσεις θέλουν, με όποιον τρόπο θέλουν και για όσα θέματα θέλουν», είχε γράψει από την πλευρά του στα social media.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ . ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ . Ο κ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ Η Θ Ι Κ Α ΟΧΙ Ν Ο Μ Ι Κ Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.