ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη συγκέντρωση

Παπανδρέου από Θησείο: Τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ θα τον εκλέξουμε εμείς, όχι παράγοντες άλλων κομμάτων

Αιχμές για ανάμειξη παραγόντων άλλων κομμάτων και εξωθεσμικών κέντρων στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ αλλά και για τις δημοσκοπήσεις άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Θησείο.

Ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα». Για να προσθέσει πως «δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων».

Οπως είπε επίσης «Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι επέλεξα σήμερα να βρεθούμε εδώ, δίπλα σε πανανθρώπινα μνημεία – σύμβολα: Το ένα, ο Παρθενώνας, που λάμπρυνε την Αθηναϊκή Δημοκρατία, την ανέδειξε ως την πιο μεγάλη αξία για τη συλλογική οργάνωση της κοινωνίας μας. Τα άλλα δύο, η Πνύκα και η Αρχαία Αγορά, που ανέδειξαν τη σημασία του ανθρώπου ως πολίτη και ως συμμέτοχου στα κοινά και τα δημόσια πράγματα - όχι ως ιδιώτη. Hταν μια ντροπιαστική ποινή, να μην έχεις λόγο στην Εκκλησία του Δήμου. Από εδώ, από αυτόν τον γεμάτο συμβολισμούς αλλά και μεγαλειώδη μηνύματα τόπο, ας ξαναπιάσουμε το νήμα για να ξαναδώσουμε τα περιεχόμενα που αξίζουν στη Δημοκρατία».

Ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε ακόμη ότι «πρέπει να τελειώνουμε με την αντίληψη ότι η δημοκρατία και η πολιτική είναι ένα παιχνίδι μανιπιουλαρίσματος της κοινής γνώμης, υποδούλωσης της στα εφήμερα γκάλοπ και το μεγάλο χρήμα, ή της δήθεν έξυπνης αλλά ρηχής ατάκας για τα μέσα ενημέρωσης.

Κάλεσε δε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στις 5 του Δεκέμβρη, για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι, τον ήλιο ψηλά πάνω από την Ελλάδα.

Δείτε τη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου

Παπανδρέου: Μεγάλη η πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος από τον πρώτο γύρο

Νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Τα παιδιά της Αλλαγής», ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

«Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή υπάρχει τόσο πιο δυνατή θα είναι η προοπτική αυτού του χώρου και πιστεύω ότι θα υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να έχουμε αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή», είπε. Πρόσθεσε δε ότι «θέλω η παράταξή μας να βγάλει ξανά πρωθυπουργό».

Το πρόγραμμα Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκινά από σήμερα μαραθώνιο ομιλιών, καθώς σε τέσσερις ημέρες θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα φθάσει μέχρι την Κοζάνη, πραγματοποιώντας 10 συνολικά ομιλίες.

Οι εθελοντές του επιτελείου Γ. Παπανδρέου ετοίμασαν και ένα σχετικό βίντεο με τις συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 Κόρινθος - Συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, Εργατικό Κέντρο Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 54)
19:30 Κερατσίνι - Χαιρετισμός σε Πολιτική Εκδήλωση, Εργοστάσιο Καχαρμάνογλου (Κωνσταντινουπόλεως 51)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 Αμαλιάδα - Ομιλία σε Πολιτική Εκδήλωση, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ήλιδος
19:30 Πάτρα - Ομιλία σε Πολιτική Εκδήλωση, Royal Theater (Ακτή Δυμαίων 53)

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10:00 Άρτα - Συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, Καφέ Βυζάντιο (Κεντρική Πλατεία)
12:00 Πρέβεζα - Συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, Θεοφάνειος Δημοτική Αίθουσα Τέχνης
14:00 Ηγουμενίτσα - Συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, NV Cafe Bar (Εθνικής Αντιστάσεως 82)
17:00 Ιωάννινα - Ομιλία σε Πολιτική Εκδήλωση, Grand Serai Hotel
20:00 Κοζάνη - Ομιλία σε Πολιτική Εκδήλωση, Αίθουσα Τέχνης

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Για κέρδος μου κρατάω τα φασιστο-ναζιστικά σου σχόλια που εκτοξεύονται χωρίς ουδέν όφελος για την συζήτηση,
    Μαργαρίτα Βερύκιου , ανδρο-γύναικο από το ένδοξο νησί της Ζακύνθου !

    Με Χωρίς κανένα επιχείρημα για το ύφος , το ήθος των όσων γράφεις ή το ποιόν το δικό σου στην συνήθειά σου να γεννάς το μίσος σου …ανικανοποίητη πολιτικά, πνευματικά ή και σε αλλους τομείς της σκορπτεθνής ναζιστικης , ύπαρξης σου .

    Έτσι βλέπει και το ευρύτερο κοινό ποιοι είναι πίσω απο την πραξηκομματική επιστροφή της αντίδρασης ενάντια στην πρόοδο και την ανθρώπινη, δημοκρατική προσπάθεια μερικών ηθικών στοιχείων της κοινωνίας μας.
    Μιας ομάδας που αγωνίζεται ν ´ αλλάξει τις τακτικές της συντήρησης στο κατεστημένο με αρχηγό τον Γ, Παπανδρέου .
    Έτσι ίσως πείθονται
    O Γιώργος Παπανδρέου όλο και μπαίνει στο πνεύμα , την ψυχή και την καρδιά νέων Ελλήνων , των ανθρώπων μέσης ηλικίας και πεπειραμένων από την ζωή της τρίτης ηλικίας πολιτών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των .
    Όχι μόνον με αυτά που μας λέει ,αλλά κυρίως , με αυτά που πρεσβεύει και τα τηρεί δίνοντας μας το παράδειγμα και τους συμβολισμούς που χρειάζεται η κοινωνία μας για να ακολουθήσει τους ηγέτες της.
    Έχει μπει τόσο δυνατά πνεύμα της προεκλογικής του καμπάνιας από την οποία βγαίνει οφελημένη πρώτα η πατρίδα μας και μετά η προοδευτική μας παράταξη .
    Κάθε ώρα και στιγμή παει καπου για να εξηγεί τα «πως και τα γιατί » μπήκε σε αυτήν την κούρσα διαδοχής της Αειμνησρης Φωφης Γεννηματά ,η οποία τουβεύχεται από ψηλά καλή επιτυχία !

  2. Για κέρδος μου κρατάω τα φασιστο-ναζιστικά σου σχόλια που εκτοξεύονται χωρίς ουδέν όφελος για την συζήτηση,
    Μαργαρίτα Βερύκιου , ανδρο-γύναικο από το ένδοξο νησί της Ζακύνθου !
    Με Χωρίς κανένα επιχείρημα για το ύφος , το ήθος των όσων γράφεις ή το ποιόν το δικό σου στην συνήθειά σου να γεννάς το μίσος σου …ανικανοποίητη σωματικά και πνευματικά , ύπαρξη ….
    Έτσι βλέπει και το ευρύτερο κοινό ποιοι είναι πίσω απο την πραξηκομματική επιστροφή της αντίδρασης ενάντια στην πρόοδο και την ανθρώπινη, δημοκρατική προσπάθεια μερικών ηθικών στοιχείων της κοινωνίας μας.
    Μιας ομάδας που αγωνίζεται ν ´ αλλάξει τις τακτικές της συντήρησης στο κατεστημένο.
    Έτσι ίσως πείθονται πρ4ισσοτεροι πολίτες να ψηφίσουν το σωστό πρόσωπο και φορέα της αλλαγής για αρχηγό του ΚΙΝ.ΑΛ .

  3. Αφήστε τον Μπόγδη να λέει ότι θέλει. Εξάλλου είναι γνωστό ότι είναι φασίστας. Η συγκέντρωση μερικών γραφικών και καλοταϊσμένων οπαδών του Τζέφρι Παπανδρέου, ήταν μικρότερη σε μέγεθος από την συγκέντρωση των Πακιστανών λαθρομεταναστών στην Ομόνοια πριν από ένα περίπου μήνα. και οι Πακιστανοί έχουν επίσης πράσινο χρώμα. Οπότε μην χαίρεσαι Μπόγδη. Ειδικά εχθές μάλλον έχασες και δεν κέρδισες τίποτα φασίστα.

  4. H χθεσινή συγκέντρωσης των σοσιαλδημοκρατών φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής και της υπαρκτής τασης τους μέσω του προσεχούς Συνεδρίου μας να επαναφέρουμε το όνομα και τα σύμβολα της 3ης του Σεπτέμβρη … επανα λαμβάνω , ύστερα απο απόφαση των μελλων της Βάσης στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ .
    Με αυτό δεδηλωμένο ,
    Η πιθανότητα να α εκλεγεί με την πρώτη μόνον ψηφοφορία στις 5 του Δεκέμβρη ο νέος Αρχηγός στο ΚΙΝ.ΑΛ. Είναι Εφικτή !
    Θα χρειαστεί νομίζω και μια απλή δήλωση προς τους Φίλους των που θα έκαναν
    —αν συμφωνούν με τηνδίκη μαι γνώμη —
    oi συντροφοι Π, Χριστιδης , Π.Γερουλάνος και Χ. Καστανίδης !
    ότι αποχωρούν από την διαδικασία της διεκδίκησης της Αρχηγίας και καλούν κόσμο τους να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου .
    Ετσι αντικρούετε συντροφοι και Αποκλείσετε κάθε δόλια προσπαυθεια δολιοφθοράς από ύποπτα κέντα ειδικών συμφερόντων που φοβούνται ότι με τον Γιώργο Παπανδρέου στα πράγματα.
    Η προοδευτική ΠΑΡΑΣΙΝΗ και Δίκαια Ανάπτυξη στην πατρίδα μας θα γίνει για το συνόλου του Πληθυσμού μας και όχι για τους λίγους των ειδικών συμφερόντων .
    Κάντε το αγαπητοι σύντροφοι , σαν την συμβολή σας στο μνημοσύνου για την αείμνηστη και πάντα χαμογελαστή μας τελευταία Αρχηγό την Φωφη Γεννηματα !
    Θα το ήθελε παρά πολύ υποθέτω !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.