ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ποτέ δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Δημοκρατία»

Παπανδρέου: Στόχος μου είναι η Παράταξη μας να γίνει μεγάλη και να ξαναβγάλει πρωθυπουργό

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΡΙΖΑ στη σημερινή του μορφή, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «κλείνω την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι σήμερα, εκτός και αν αλλάξει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δεχθεί πίσω στελέχη του κόμματος που αποχώρησαν, δήλωσε ότι δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στην ίδια κατηγορία.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι δεν διεκδικεί τη ρεβάνς, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει.

«Ποτέ δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Δημοκρατία», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι και ο ίδιος ποτέ δεν εξέλαβε το ΠΑΣΟΚ ως ιδιοκτησία του.

Πρόσθεσε ότι σέβεται όλους τους συνυποψηφίους του και θέλει να συνεργαστεί μαζί τους την επόμενη ήμερα των διαδικασιών απ' οποίο μετερίζι υπογραμμίζοντας ότι «θέλω και θα αγωνιστώ να βγει πρωθυπουργός από την παράταξη μας».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ήσαν πολύ Εύστροφες, Ειλικρινείς και Επίκαιρες οι απαντήσεις του Πρώην πρωθυπουργού μας
  Γιώργου Παπανδρέου για τις θέσεις του στο παρελθόν, το Παρόν και το μέλλον της μόνης παράταξης προοδευτικής πολιτικής παράταξης που υπάρχει στον τόπο μας .
  Μιας παράταξης που θέλει τον Παπανδρέου ξανά να ηγηθεί και έτσι να οδηγήσει την χώρα μας , στην πράσινη Ανάπτυξη με δικαιοσύνη και πρόοδο όλων των Ελλήνων,
  Όχι μόνον των “ημέτερων “ όπως συνήθως κάνει το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πάγια τακτική τους στο πρόσφατο και παλαιότερο παρελθόν τους !
  Εδόθηκαν οι απαντήσεις στην Ρ/Φ εκπομπή του Σκαι « τα παιδιά της αλλαγής » από τον ΓΙωργο Παπανδρέου και
  η συζήτησης έκλεισε , αφήνοντας εμάς τους ακροατές με την πεποίθηση ότι κάτι κινείται τώρα , στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας .
  Αυτό σε συνδυασμό με την αφάνταστη για την περίπτωση, επιτυχία και Κοσμοσυρροή στο Θησείον …
  Για μια ομιλία του υποψήφιου Αρχηγού του ΚΙΝ. ΑΛ . σε ανοιχτό και μεγάλο χώρο , εν μέσω κακοκαιριας και κορωνοιου ήταν έκπληξης πολύ ευχάριστη για μένα ,…
  Ένιωσα την πολύ ζεστή παρουσία ενός εκάστου από το πλήθος , σαν ο Γιώργος Παπανδρέου να ήταν ο ίδιος ο εαυτός τους , ο αδελφός τους , ο πατέρας ή ο γιός τους ….
  Έκπληξης για το μέγεθος της συγκέντρωσης , της συμμόρφωσης στα μέτρα ασφαλείας και την χρήση της μάσκας .
  Αυτό από μόνο του ίσως εννοούσε ο Μελλοντικός Αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ όταν σε μια του απάντηση είπε , μην εισθε τόσο σίγουροι ότι θα έχουμε και δεύτερο γύρω στις 12 Του Δεκέμβρη .
  Έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και συνεχίζει….
  Αν οι ομιλίες του προκαλούν τέτοιο σεισμό και ενθουσιασμό στους Δημοκρατικους πολίτες ,,,
  ναι ! Ίσως και να μην έχουμε πράγματι, δεύτερο γύρο …
  όπως χαριτωμένα απάντησε σε καρφί ερώτηση , τι θα κάνει αν δεν προκριθεί στον δεύτερο γύρο
  αλλά αυτόν νικητή από την ππρωτη ψηφοφορία με τα απαιτούμενα ποσοστά .
  Αυτό ίσως θα ήθελε να δει και η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ., όταν τον παρακαλέσει να συνεχίσει την προσπάθεια της για ενωμένη παράταξη !

 2. kostas 0:57 25/11/2021

  Αυτά να τα λες για τον Καραμανλή, όχι για τον Παπανδρέου. Λαμόγιο!!

 3. Ήσαν πολύ Εύστροφες, Ειλικρινείς και Επίκαιρες οι απαντήσεις του Πρώην πρωθυπουργού μας
  Γιώργου Παπανδρέου για τις θέσεις του στο παρελθόν, το Παρόν και το μέλλον της παράταξης
  Μιας παράταξης που θέλει ο Παπανδρέου ξανά να ηγηθεί και έτσι να οδηγήσει την χώρα μας , στην πράσινη Ανάπτυξη με δικαιοσύνη και πρόοδο όλων των Ελλήνων,
  Όχι μόνον των “ημέτερων “ όπως συνήθως κάνει το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πάγια τακτική τους στο πρόσφατο και παλαιότερο παρελθόν τους !
  Εδόθηκαν οι απαντήσεις στην Ρ/Φ εκπομπή του Σκαι « τα παιδιά της αλλαγής » από τον ΓΙωργο Παπανδρέου και η συζήτησης έκλεισε , αφήνοντας εμάς τους ακροατές με την πεποίθηση ότι κάτι κινείται τώρα , στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας .
  Αυτο σε συνδυασμό με την αφάνταστη για την περίπτωση, επιτυχία και Κοσμοσυρροή στο Θησείον …
  Για μια ομιλία του υποψήφιου Αρχηγού του ΚΙΝ. ΑΛ . σε ανοιχτό και μεγάλο χώρο , εν μέσω κακοκαιριας και κορωνοιου ήταν έκπληξης !
  Έκπληξης για το μέγεθος της συγκέντρωσης , της συμμόρφωσης στα μέτρα ασφαλείας και την χρήση της μάσκας .
  Αυτό από μόνο του ίσως εννοούσε ο Μελλοντικός Αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ όταν σε μια του απάντηση είπε , μην εισθε τόσο σίγουροι ότι θα έχουμε και δεύτερο γύρω στις 12 Του Δεκέμβρη .
  Έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα . Αν οι ομιλίες του προκαλούν τέτοιο σεισμό και ενθουσιασμό στους Δημοκρατικους πολίτες ,,, ναι ίσως και να μας έχουμε πράγματι, δεύτερο γύρο αλλά νικητή από τηνππρωτη ψηφοφορία ! Αυτό ίσως θα ήθελε να δει και
  η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

 4. dimitris 20:45 24/11/2021

  Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αν όχι φυλακή.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.