ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική Τράπεζα

Σύμβουλος Έκδοσης και Κύριος Ανάδοχος για τη Δημόσια Προσφορά μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε. στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου

Η Εθνική Τράπεζα ενήργησε ως μοναδικός Σύμβουλος Έκδοσης και Κύριος Ανάδοχος για τη Δημόσια Προσφορά στην Ελλάδα μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε., στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου ύψους € 1,35εκ., συμβάλλοντας καταλυτικά στην ιδιαίτερα επιτυχημένη και έγκαιρη ολοκλήρωσή της.

Ο κ. Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη ΔΕΗ για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης μετοχικής έκδοσης στο ελληνικό Χρηματιστήριο των τελευταίων ετών, πέραν αυτών του τραπεζικού συστήματος, και να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση  για την προτίμηση και εμπιστοσύνη τους στην Εθνική Τράπεζα. Η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση που σημειώθηκε επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της διεθνούς και εγχώριας επενδυτικής κοινότητας στη Διοίκηση και τις προοπτικές της ΔΕΗ και της χώρας ενώ διαπιστώνεται και η αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για μετοχικές εκδόσεις στην ελληνική κεφαλαιαγορά».

Η κα. Δήμητρα Κρούσκα, Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής δήλωσε : « Είναι τιμή μας που συνδράμαμε τη ΔΕΗ με το ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης και Κυρίου Αναδόχου σε μια συναλλαγή ορόσημο τόσο για την ίδια όσο και για την ελληνική κεφαλαιαγορά. Η Εθνική Τράπεζα, μέσω της Επενδυτικής Τραπεζικής, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε συναλλαγές στην ελληνική κεφαλαιαγορά υποστηρίζοντας τις Εταιρείες στην άντληση κεφαλαίων».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.