ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σιώπης: «Είμαι σαν στρατιώτης, μοιάζουμε με τους Τούρκους»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και φυσικά να φορέσει τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ (μετά από εκείνη της Αλάνιασπορ), δήλωσε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας στο περιοδικό του συλλόγου της Τραπεζούντας.

«Οι φίλοι μου ήταν κάπως προκατειλημμένοι πριν έρθω στην Τουρκία. Ωστόσο όταν ήρθα στην Τουρκία, συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα μοιάζουμε πολύ. Μπορώ μάλιστα να πω ότι είμαστε ίδιοι. Όταν ήρθα στην Τραμπζονσπόρ στην αρχή της σεζόν, αυτό το κατάλαβα περισσότερο. Γιατί είμαστε ακριβώς το ίδιο. Είναι σας εμάς, σαν τους Έλληνες. Είμαστε πολύ δραστήριοι, πολύ ενεργητικοί και πολύ τρελοί», είπε ο 27χρονος Έλληνας διεθνής μέσος, που έχει 11 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν (σε 12 ματς), δύο ως βασικός και εννέα ως αλλαγή.

«Από τη μέρα που ήρθα στην Τραπεζούντα και έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα, ένιωσα βαθιά την αγάπη, την ειλικρίνεια και τη ζεστασιά. Αν θυμάμαι καλά ήταν ο αγώνας της Σίβασπορ. Όταν μπήκα στο παιχνίδι στο 75ο λεπτό του αγώνα και πήρα τη μπάλα στα πόδια μου, ένιωσα αυτή τη ζεστή υποδοχή από την κερκίδα. Φυσικά παίζω ποδόσφαιρο για την ομάδα μου, αλλά παίζουμε και για τους οπαδούς μας. Για να το περιγράψω, μπορώ να πω ότι είμαι σαν στρατιώτης. Έτσι παίζω και γι' αυτό με αγαπούν και οι οπαδοί. Ένιωσα αυτή την αγάπη από την πρώτη στιγμή και προσπαθώ να δώσω το καλύτερο για τον σύλλογό μας», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια θυμήθηκε:

«Όσο παίζαμε στην Αλάνιασπορ, ήρθαμε στην Τραπεζούντα για το εκτός έδρας παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, είχαν φτιάξει γαύρο. Στην Ελλάδα φτιάχνουμε πολύ γαύρο και τον αγαπώ πολύ. Όταν ρώτησα τους υπαλλήλους στο εστιατόριο, μου είπαν ότι η Τραπεζούντα είναι ένα από τα μέρη όπου μπορείς να βρεις τον καλύτερο γαύρο. Έφαγα ένα τεράστιο πιάτο. Μέχρι και ο Μπακασέτας με είδε και μου είπε «τι κάνεις;». Λατρεύω τον γαύρο, μου αρέσει ο γαύρος εδώ ακόμα περισσότερο».

Εξήγησε ότι όλοι είναι φίλοι του στην ομάδα, αλλά «φυσικά και ο Μπακασέτας είναι αυτός με τον οποίο είμαι πιο κοντά. Παίξαμε μαζί για τρία χρόνια. Διασκεδάζω κι εγώ πολύ μαζί του, αστειευόμαστε πολύ. Όλοι οι συμπαίκτες μας είναι γενικά πολύ καλοί, πολύ θετικοί άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.