ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 18 έως και τις 31 Δεκεμβρίου

City Link: Χριστούγεννα Στην Καρδιά Της Πόλης!

Στο City Link χτυπά και φέτος δυνατά η καρδιά των Χριστουγέννων, δίνοντας έναν ιδιαίτερο  εορταστικό τόνο με τον πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Μια σειρά ξεχωριστών εορταστικών εκδηλώσεων μας καλεί να συνδυάσουμε  βόλτες, ψώνια και μοναδικές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τις 18 έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Για άλλη μια χρονιά, το City Link γεμίζει την Πανεπιστημίου με φως και χρώμα σε μία εντυπωσιακή δημιουργική σύνθεση της εξαιρετικής Ελευθερίας Ντεκώ.

Στις 18, 19 και 30 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 ως τις 16:00 το απόγευμα, ο Μιχάλης Χατζής και ο πιανίστας Μάριος Καζάς, δημιουργούν ζωντανές ατμοσφαιρικές συναντήσεις με ελληνικές και ευρωπαϊκές μελωδίες.

Την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24  Δεκεμβρίου, από τις 14:00 ως τις 16:00 το a capella φωνητικό σύνολο 8tetto θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένες κλασικές, pop, jazz και gospel μελωδίες.

Την παραμονή πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 16:00, το μουσικό σχήμα 1,2,3 Swingθα μας ταξιδέψει στη λάμψη περασμένων δεκαετιών μέσα από jazz/swing ζωηρούς ρυθμούς.

Επίσης, κάτω από το φωτεινό μας αίθριο στη στοά Σπυρομήλιου, και ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, ένα τεράστιο λαμπερό 2022 μας καλεί για την καλύτερη “selfie” της πόλης.

Και για αυτά τα Χριστούγεννα, μια βόλτα στην φωτεινή και πολύχρωμη Βουκουρεστίου θα μας χαρίσει ημέρες και νύχτες γεμάτες γευστικές απολαύσεις και ιδιαίτερες μουσικές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.