ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφισαν συνολικά 224 άτομα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νίκο Ανδρουλάκη ψήφισε το Λονδίνο

Ψήφισαν συνολικά 224 άτομα για την ανάδειξη της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Στο μοναδικό εκλογικό τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο για τις για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ ψήφισαν συνολικά 224 άτομα.

Έλαβαν κατά σειρά προτίμησης: Νίκος Ανδρουλάκης 89, Γιώργος Παπανδρέου 65, Ανδρέας Λοβέρδος 38, Παύλος Χρηστίδης 17, Παύλος Γερουλάνος 11, Χάρης Καστανίδης 3. Υπήρξε και ένα άκυρο.

Συνολικά στο εξωτερικό λειτούργησαν 22 εκλογικά τμήματα σε 11 χώρες για τον απόδημο ελληνισμό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Χθες 5 του Δεκέμβρη 2021,
  Εξασφαλίστηκε η ενότητα του κόμματος ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ .
  ΟΙ δυο εναπομείναντες μονομάχοι έχουν συμφωνήσει να πάνε το κόμμα σε Συνέδριο το ταχύτερο δυνατόν, για να αποφασισθεί από εμάς της βάσης του , αν θα το γυρίσουμε σε ΠΑΣΟΚ. Με τα συμωβολα του και την ατζέντα της προόδου . Της πράσινης μάλιστα !
  Επίσης, έχουν συμφωνήσει για τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ τους οι κ. κ. Ανδρουλακης και Παπανδρέου για να γίγει γνωστό καλύτερα στους εκλογείς της ερχόμενης Κυριακής ποιός είναι ποιός , αλλά και τι πρεσβεύει ή , καταστρώνει και ονειρεύεται για την Δημοκρατική αλλαγή της κοινωνίας και της καθημερινής μας ζωής στην δοκιμαζόμενη από τα πάθη φτωχευμένη μας Χώρα ….!
  Ας κάνουμε και μείς από αυτον τον φιλόξενο χώρο εδώ , τις δικές μας παρατηρήσεις με κόσμιο , ηθικό και πολιτικό λόγο , χωρίς βρισιές και βρώμικη γλώσσα .
  Να συμβάλουμε δηλ. στην τελική απόφαση των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής για να ζυγίσουν σωστά τον νεο Αρχηγό τους . Τον λάτρη της πατρίδας μας και όχι τον επικαρπουμενο καρέκλες !
  Διαφορετικά ο κ. ΑΝρουλακης θα είχε ήδη παραιτηθεί από Ευρωβουλευτής. Για να είναι εδώ στην Νέα πορεία του Κόμματος του και στην Βουλή μας .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.