LIFESTYLE

Σε μαθητές σε ετήσια σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα

Ελέφαντες ντυμένοι Αγιοβασίληδες προσφέρουν μάσκες και απολυμαντικό

Ελέφαντες στην Ταϊλάνδη φορώντας σκούφους του Άγιου Βασίλη και χειρουργικές μάσκες μοίρασαν απολυμαντικό τζελ, μάσκες προσώπου και μπαλόνια σε μαθητές σε ετήσια σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα, με την 15ετη αυτή παράδοση στην κυρίως βουδιστική χώρα να προσαρμόζεται στην εποχή της COVID-19.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος διότι ένα γεγονός σαν αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά τον χρόνο και νομίζω ότι το σχολείο μου είναι το μοναδικό μέρος με ελέφαντες Αγιοβασίληδες», δήλωσε ένας μικρός μαθητής.

Ο εορτασμός στο σχολείο Jirasartwitthaya στην Αγιουτάγια, βόρεια της Μπανγκόκ, γίνεται εδώ και πάνω από 15 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα σημαντικός τα τελευταία δύο χρόνια εν μέσω πανδημίας της COVID-19, της τηλεκπαίδευσης και των lockdowns.

«Γνωρίζουμε ότι οι μαθητές είχαν στρεσαριστεί λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων, άρα ελπίζουμε ότι αυτή η εκδήλωση θα τους δώσει χαρά και θα τους ενθαρρύνει να επιστρέψουν στο σχολείο», ανέφερε ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Λαρντθονγκτάρε Μίπαν από το κέντρο ελεφάντων Ayuttahaya Elephant Palace.

Τα σχολεία στην Ταϊλάνδη έκλεισαν και πάλι τον Απρίλιο φέτος ενώ ο εμβολιασμός για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησε τον Οκτώβριο εν όψει της επανέναρξης λειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.