ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερο δημόσιο πένθος

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Κάρολου Παπούλια

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια που πέθανε χθες 26/12 σε ηλικία 92 ετών.

Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης στην οποία γίνεται λόγος για τις "εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας", θα αποδοθούν κατά την κηδεία του οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους.

Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον αποφασίσθηκε να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων όλης της χώρας, από χθες 26/12 έως και την ημέρα της κηδείας του.

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μαργαρίτα Βερύκίου ,

    Επιβεβαιώνεις από μόνη σου τα όσα λέω η , σκέφτομαι εγώ και οι υπόλοιποι αναγνώστες εδώ σε τούτο τον ιστότοπο για σένα .
    ΜΟΝΗ σου μας λες ποια είσα, τι κανείς και τι πιστευεις …
    Εγώ επαναλαμβάνω αυτά που λες !
    Κέρδισες δε βλέπω την υποστήριξη μιας άλλης διφορούμενης ύπαρξης
    αυτής με το ψευδώνυμο FEMA ,
    που σε έκανε φιλενάδα για λόγους που η ίδια ξέρει
    τελος τα μαλυοτραβηγματα σας γιατί τα άκρα και τα μπούτια σας σμίξανε αγαστά ,
    Σε κάποιο νησί ! Ή , στα ορη και τα βουνά της Ηπείρου κυνηγώντας το πνευμα και την ηθική στην πολιτική την οποία μας χάρησε ο αείμνηστος ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΠΟΥΛΙΑΣ !
    Eτσι δεν έκαναν και οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Σε κάποια παρέλαση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ;

  2. Δημοσθένη Μπόγδη. Σου λέω τα πράγματα με το όνομα τους και εσύ μου λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το πραγματικό όνομα του Κώστα Σημίτη είναι Ααρών Αβουρής. Είναι πολιτικός εγκληματίας γιατί στα Ίμια άφησε στον εχθρό Ελληνικό έδαφος και έστειλε στον θάνατο τέσσερις Έλληνες αξιωματικούς. Όλα αυτά είναι αλήθεια και τα έχει ήδη καταγράψει η Ελληνική ιστορία. Αν δεν θες να τα καταλάβεις και να απαντάς με μπούρδες είσαι η χαζός, η ρουφιάνος, η φασισταριό του κερατά. Μάλλον είσαι όλα αυτά μαζί γελοίε.

  3. Πάλι έρχεσαι ΜΡΓΑΡΙΤΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ,
    με τα αηδιαστικά σου συνθήματα, εναντίον, Λαών , Εθνοτήτων , Θρησκειών ή άλλων Ιδιαιτεροτήτων περί της νόμιμης ζωής ανθρώπων και της ενομης Διαβιωσης των …
    Αυτό είναι ρατσισμός , αυτό είναι και το δόγμα της Χρυσής σου Αυγής , η οποία είναι ΚΑΤΑΔΙΚΣΣΜΕΝΗ ΗΔΗ
    απο ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΣΙΟΣΥΝΗ , όχι για τις θεωρ3ιλες της αλλά για τα πεπραγμένα εγκληματα της….
    Ύστερα , την δίκη σου ΓΥΝΑΙΚΟΑΝΔΡΙΚΗ. συμπεριφορά , εμείς που την βλέπουμε τόσο έντονη την περνάμε ντούκου …
    ΔΕν μας ενδιαφέρει , μην μας την τονίζεις συνεχεια μα τα σχόλια σου . Ξετσίπωτη !!

  4. Μπόγδη δυστυχώς είσαι ένας φανατικός οπαδός του κλεφτοπασόκ. Το μίσος σου για οτιδήποτε διαφορετικό από τον πράσινο ήλιο σε έχει τυφλώσει. Εσύ είσαι υπεύθυνος που σαν ψηφοφόρος και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μας οδήγησες στην χρεοκοπία. Δίνεις με ευκολία άφεση αμαρτιών στον χειρότερο και πιο εγκληματικό Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης για τα εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού. Τον άλλον μήνα τον Ιανουάριο συμπληρώνονται είκοσι πέντε χρόνια από την τραγωδία και προδοσία στα Ίμια που προκάλεσε ο Αβουρής. Πήγαινε μπροστά στον καθρέπτη σου και φτύσε τον εαυτό σου γιατί είσαι το ίδιο προδότης και εγκληματίας σαν τον πολιτικό εγκληματία αρχηγό σου. Ντροπή σου ξεφτιλισμένε, οπαδέ του Αβουρή.

  5. Στην μικροκοινωνία των σχολιαστών του παρόντος ιστότοπου μας…..
    Είσαι πραγματι μοναδική !
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ !
    Αδικημένη ίσως .
    από γέννησμιού σου όμως,
    οπως μας φανερώνεσαι
    από τα ίδια σου τα σχόλια !
    Το δε μίσος σου για άλλες φυλές , χρώματα και φύλα, ή εθνότητες και κράτη ,
    ασφαλώς σε ΑΥΤΟΠροσδιορίζουν
    ΟΠΑΔΟ ατού ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
    Τζογούλα μου !

  6. Μπόγδη το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος. Αν ήταν όλοι σαν εσένα και τον μακαρίτη πρώην ΠτΔ, η ημισέληνος η ακόμα αυτή η σημαία με την μαδημένη Αλβανική κότα θα κυμάτιζαν ήδη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Βούλωσε το καμιά φορά γελοίε. Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου τενεκέ.

  7. Μπουκαρισμένη και βιασμένη στο μυαλό σου , από τότε που θυμασαι τον εάυτόν σου ,
    ή από τότε που στην οικογενεια σας υπηρέτησε τις Χούντες του Παπαδόπουλου και του Ιωνίδη
    για να πουλήσετε και την Κύπρο στους Τουρκους .
    Η Χρυσή. Αυγή σου Μαργαρίτα Βερύκιου.
    εξακολουθεί να σε βιάζει συνεχώς ,Δ αλλά φαίνεται ότι σ´Αρέσει
    Τώρα και το απολαμβάνεις , αφού Δ εν ε»εις νιώσει ποτέ αγάπη για συνανθρώπου σου !
    Αν δεν είναι της νοορτροπιας των ΝΑΖΙ και των Γερμανοτσολιάδων !

  8. Οι Αλβανοί του οφείλουν τα πάντα. Χάρη σε αυτόν μπούκαραν στην Ελλάδα όπου βίασαν, λήστεψαν και κατακρεούργησαν τους Έλληνες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.